Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Чекај, ти ме порзиваш за слободу да упоредим неупоредиво, а ти себи узимаш за право да убицама називаш људе који нису такли Глишића.
Bitna je namera. Vi imate nameru da bi bilo lepo da ovaj covek umre, poneki, koji se radujete.

Dok ova devojka, nisam sigurna da je imala nameru da iko fatalno strada.

Koliko je uopšte danas ljudi imalo moždani udar u Srbiji? Zna li neko? Koliko ih se razbolelo od raka, koliko ih je uopšte danas umrlo? Piše li ko o tome? Zašto bih ovoga trebao da žalim i da čitam ceo dan i njemu a ne o nekim drugim poštenim a unesrećenim ljudima?
Da li je taj Gašić žalio zamnom kada sam ja imao porodične tragedije? Bolelo ga dupe.

Uporedjujes neuporedivo i vuces temu na drugi kolosek.

Mozda je bio u pitanju strah, mozda osecaj ugrozenosti i zelja da se izvuce iz mase, ali svakako da je trebalo da se to utvrdi na sudu.

Na kraju, nije Darko Glisic u pitanju i ne mesaj ta dva.

Срећом психијатрица је на теми па можете се њој обратити за помоћ али наш вам је савет не прескачите и не мењајте терапију специјалисте.

Bitna je namera. Vi imate nameru da bi bilo lepo da ovaj covek umre, poneki, koji se radujete.

Сигуран сам да сви желе да се опорави и да здрав одговара.

Опет, не можемо да не прокоментаришемо да су многи СНСовци данас под великим притиском и стресом. Посебно од кад је ТОК затворио Момировића и Весића (и још неке нижеразредне напредњаке), а очекује се још поступака.

Koliko je uopšte danas ljudi imalo moždani udar u Srbiji? Zna li neko? Koliko ih se razbolelo od raka, koliko ih je uopšte danas umrlo? Piše li ko o tome? Zašto bih ovoga trebao da žalim i da čitam ceo dan i njemu a ne o nekim drugim poštenim a unesrećenim ljudima?
Da li je taj Gašić žalio zamnom kada sam ja imao porodične tragedije? Bolelo ga dupe.

Кад год се покрене питање о мањку медицинске дијагностичке опреме рецимо мамографа

.. обавезно по свим медијима почне пропаганда о насиљу на женама

Настрану што ма и једна жртва насиља је превелика .. али статистика је неумољива

Због недостатка мамографа односно недостатка ране детекције рака дојки односно недовољних издвајања из буџета

за медицинске потребе умре у србији годишње 100 пута више жена него жртве насиља у породици

Међутим ... не постоји 100 пута више емисија о том државном партијском инистуционом

насиљу јер је реч о медицинској мафији па се то вешто крије..

Уместо тога плате овако пар БОТова који вређа по интернету и због толеранције пролази са тим

Опет, не можемо да не прокоментаришемо да су многи СНСовци данас под великим притиском и стресом. Посебно од кад је ТОК затворио Момировића и Весића (и још неке нижеразредне напредњаке), а очекује се још поступака.
Pa moguce da ima toga, a i jednostavno, preoptreceni su.

Samo, nemojte da od neduznog coveka stvarate nekog loseg niti da mu zelite zlo. Jedno je sta i kako on politicki misli i kome pripada, a sasvim drugo da li je zbog necega kriv, i cak ako jeste, da li je ovo nacin da se radujete. To pokazuje samo vasu nemoc, na stranu necovestvo i cinjenicu da takvi nikad ne trebaju doci na vlast.

Nisu svi rodjeni za politiku pa ni za javni zivot. Citam da se pevaci masovno drogiraju da bi suzbili tremu na pozornici. Cuveni narkoman je Gering a i Hitler je koristio narkotike. Ovaj nesrecnik je bio geometar ili nesto slicno..Da je to ostao bio bi zdrav i prav. Jos kad ga je stavio za ministra a covek je imao problema kada treba da govori zbog slabog obrazovanja.

https://www.blic.rs/vesti/srbija/marka-ubila-struja-zbog-nemara-firme/3pphw6v
Ево његов кум шта ради и како је све заташкано када је дечко погинуо.

Kada neko nastrada na bilo koji nacin nisam sklon ni da ga hvalim ni da ga kudim pod uticajem tog dogadjaja...Nastavlajm gde sam stao, kao da se nista nije dogodilo, a sa zeljom da ostane ziv i da ozdravi...Kao i sa nadom da ce postati bolji covek...
Dakle, misljenje mi se ne manja zbog ovoga sto se desilo, oduvek sam ga smatrao veoma losim covekom. Pakosnim i pokvarenim... Necovekom... Njegovo ponasanje u meni izaziva gadjenje...Mozda nije vreme da se o tome govori, ali s obzirom da mu ne zelim bolest i patnju smatram da imam pravo....

Оптужена за покушај тешкога убиства је ослобођена

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...m=single_dontmiss&utm_campaign=adria_internal

По налогу дежурног јавног тужиоца у Вишем јавном тужилаштву у Београду, М.С. (25) биће задржана до 48 сати због постојања основа сумње да је починила тешко кривично дело покушаја убиства током студентских блокада у Улици Јурија Гагарина у Новом Београду, потврдило је Више јавно тужилаштво у Београду.

М.С. се сумња да је кривично дело починио возећи аутомобил марке „Ситроен“, тако што је услед блокаде покренуо возило са места где је било паркирано и ударио две особе, од којих је једна задобила повреде главе.

Imamo nameru da umre, u zatvoru, u dubokoj starosti, da posteno odrobija svoju kaznu.
I da mu se oduzme svaki ilegalno stečeni dinar.
Kao i svoj SNS bagri.
Ma ne, kada se zaletis autom na nekoga, ti imas nameru da tom nekom platiš piće.
Kakva namera da fatalno strada, naravno da nema tu namere 🙄

Evo, ja svoje dobre prijatelje svakog dana izdignem na haubu.

Imamo nameru da umre, u zatvoru, u dubokoj starosti, da posteno odrobija svoju kaznu.
I da mu se oduzme svaki ilegalno stečeni dinar.
Kao i svoj SNS bagri.

Ma ne, kada se zaletis autom na nekoga, ti imas nameru da tom nekom platiš piće.
Kakva namera da fatalno strada, naravno da nema tu namere 🙄

Evo, ja svoje dobre prijatelje svakog dana izdignem na haubu.
Jadan li si ako ne mozes drugacije da pobedis neistomiljsenika, neka bude i neprijatelja za tebe, nego da cekas visu silu.

Jadan li si ako ne mozes drugacije da pobedis neistomiljsenika, neka bude i neprijatelja za tebe, nego da cekas visu silu. Djubre!
Ne neistomišljenike već zlikovce kriminalce.
Jel tebe sramota da botuješ za njih?
Jel te sramota što si tim botovanjem saučesnik u njihovom zlu?

Retorička su to pitanja, opušteno :D

Pa moguce da ima toga, a i jednostavno, preoptreceni su.

Samo, nemojte da od neduznog coveka stvarate nekog loseg niti da mu zelite zlo. Jedno je sta i kako on politicki misli i kome pripada, a sasvim drugo da li je zbog necega kriv, i cak ako jeste, da li je ovo nacin da se radujete. To pokazuje samo vasu nemoc, na stranu necovestvo i cinjenicu da takvi nikad ne trebaju doci na vlast.
https://www.blic.rs/vesti/srbija/marka-ubila-struja-zbog-nemara-firme/3pphw6v
Ево његов кум шта ради и како је све заташкано када је дечко погинуо.

Мислим да и @Kerkyra треба да види шта се дешава када се зло деси.

Власник фирме где је пoкојни радио на црно је после догађаја показао како се послује у Србији .. а да не причамо о званичним инспекцијама.

Back