Darkeri - kakvi su to ljudi?

Ne mora da znači, nisu svi emosi depresivni;)Neki jesu, a neki nisu:)

Nikad nisam sreo nekog emosa ali kad vidim one iz Tokio Hotela( a oni su navodno,emosi) dodje mi da povratim.
Mislim,pobogu,ljudi ko je toliko udaren u glavu da vise voli da se povuce u misju rupu i sazaljeva samog sebe. Takvi ljudi su kukavice. A sa njima retko ko zeli da ima kontakt.
Za razlku od darkera. Oni su hepi.
Savremeni hipici.lol

Poslednja izmena:
Jesu, po definiciji. Tako da ako nisu, onda nisu emosi!

Nikad nisam sreo nekog emosa ali kad vidim one iz Tokio Hotela( a oni su navodno,emosi) dodje mi da povratim.
Mislim,pobogu,ljudi ko je toliko udaren u glavu da vise voli da se povuce u misju rupu i sazaljeva samog sebe. Takvi ljudi su kukavice. A sa njima retko ko zeli da ima kontakt.
Za razlku od darkera. Oni su hepi.
Savremeni hipici.lol

Pa reč "emo" potiče od reči emotion, i znači emocija.Ne mora da znači da su svi emosi depresivni, ima onih i koji imaju srećne trenutke.Al ajde, nećemo se oko toga raspravljati;)

Darkeri su u sustini vrlo pametni ljudi kojima se smucila svakdodnevna monotonija uz "normalan" zivot.
Imam prijatelja darkera. Slusa Dark metal,black metal itd. Oblaci se u tamno i iskljucivo u trenerke. Ide cak i na svadbu u trenerci. Ali kao sto rekoh,jako je pametan covek.
Jedini problem kod gotovo svih darkera je da poznata depresija. Uz crno obicno ide i depresija. Sto se i primecuje na mom ortaku. On naprosto voli tu svoju depresiju. On je hronicno depresivan i pise pesme. Uglavnom morbidne.
Ali ljudi ne bi bili ljudi kad se ne bi plasili smrta i nepoznatog pa se stoga i klone darkera kao da su gubavci.
Sto je potpuno pogresan potez.

Dobar post. :ok:

...obične budaletine...

... :roll: ...

Da to si upravu...oblačiti se pod uticajem muzike...e sad Darkeri nisu bili...kažem bili jel verujem da više ne postoje(mislim na prave darkere)...još od 1988....sve ovo što danas postoji su pozeri.Prave Darkere su poredili sa Crnom ružom jel su pored toga što su se oblačili u crno i slušali muziku koju su slušali upražnjavali i bavili se ezoterijom,crnom magijom i natprirodnim.

Back