summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
jao da izvini tek sam sada videla,ali heavy metal i black metal su zanrovi metala i bolje nemoj to da brkas moze neko da te isproziva....ja necu ali eto da znas....![]()
OK
...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao da izvini tek sam sada videla,ali heavy metal i black metal su zanrovi metala i bolje nemoj to da brkas moze neko da te isproziva....ja necu ali eto da znas....![]()
...
Ja sam u tom fazonu i znam dosta ljudi takvih, i to su sve uglavnom normalni veseli ljudi, sem uzasnih EMOSA koje mrzim![]()
da bas tako.....emosi su prilicno depresivni......Pa, dobro, cemu vredjanje, bilo koje grupacije....obične budaletine...
da bas tako.....emosi su prilicno depresivni......
![]()

Ne mora da znači, nisu svi emosi depresivniNeki jesu, a neki nisu
![]()
![]()
da bas tako.....emosi su prilicno depresivni......
![]()
Pa, dobro, cemu vredjanje, bilo koje grupacije.![]()
![]()

Jesu, po definiciji. Tako da ako nisu, onda nisu emosi!
Nikad nisam sreo nekog emosa ali kad vidim one iz Tokio Hotela( a oni su navodno,emosi) dodje mi da povratim.
Mislim,pobogu,ljudi ko je toliko udaren u glavu da vise voli da se povuce u misju rupu i sazaljeva samog sebe. Takvi ljudi su kukavice. A sa njima retko ko zeli da ima kontakt.
Za razlku od darkera. Oni su hepi.
Savremeni hipici.lol
Darkeri su u sustini vrlo pametni ljudi kojima se smucila svakdodnevna monotonija uz "normalan" zivot.
Imam prijatelja darkera. Slusa Dark metal,black metal itd. Oblaci se u tamno i iskljucivo u trenerke. Ide cak i na svadbu u trenerci. Ali kao sto rekoh,jako je pametan covek.
Jedini problem kod gotovo svih darkera je da poznata depresija. Uz crno obicno ide i depresija. Sto se i primecuje na mom ortaku. On naprosto voli tu svoju depresiju. On je hronicno depresivan i pise pesme. Uglavnom morbidne.
Ali ljudi ne bi bili ljudi kad se ne bi plasili smrta i nepoznatog pa se stoga i klone darkera kao da su gubavci.
Sto je potpuno pogresan potez.

...obične budaletine...
Zanima me kako zive darkeri.
Da li su to samo ljudi u crnom ili ima jos nesto?
Sta slusaju od muzike?
Da li svako ko nosi crno(bas, bas intenzivno) postaje darker?

darkeri...to su oni crni ljudi sa skroooz crazy hair...oni su nesto kao emosi
Pa nemoj emose i darkere da uporedjujes, gde ce ti dusa.......