Darkeri - kakvi su to ljudi?

Ja se oblacim u metal stilu ali ne preterujem sa crninom.obicno uzmem majicu metallice,gnr,ili maidena i neke teksas farmerke i torbu nakicenu bedzevima.meni je to lepse nego da se ,,zavijem`` u crno.slusam stari dobri heavy metal i hard rock 80-ih..........sebe uopste ne smatram darkerom.po meni oni vise slusaju mansona i black metal nego heavy metal i hard rock......z:mrgreen:

Pa obično su debeli...ili sam ja samo na takve darkerke nalijetao :)
Mada, moram priznati da sam jednom, ali samo jednom sreo darkerku koja je bila toliko lijepa da nisam mogao da odvojim pogled od nje, sve dok nije ušla u 26icu i zauvijek otišla iz mog života...z:lol:

...i necete ih nikada naci u solarijumu :D

imaju bela lica,zhele da liche na lesheve....tako mi se chini.....
dimmu-borgir.jpg
ovako izgledaju,a vi sad kako ochjete
2007-04-27-Dimmu_Borgir.jpg

Čudno ja bih mogao reći da ih u NS ima dosta obično vole da sede kod Miletića.
i ja sam nekad sedela na mileticu.... zargonski kazem "na" :D
i oblacila se u crno, i martine, i bedzevi i kreste...
i crvena kosa i taman karmin i crne oci...
ali sam bila manja, i nisam na to gledala kao sada sto gledam...
a sada na to gledam kao na nesto sto ljudi rade kako bi privukli paznju i bili iole drugaciji od svih... nemam pojma...

Darkeri su u sustini vrlo pametni ljudi kojima se smucila svakdodnevna monotonija uz "normalan" zivot.
Imam prijatelja darkera. Slusa Dark metal,black metal itd. Oblaci se u tamno i iskljucivo u trenerke. Ide cak i na svadbu u trenerci. Ali kao sto rekoh,jako je pametan covek.
Jedini problem kod gotovo svih darkera je da poznata depresija. Uz crno obicno ide i depresija. Sto se i primecuje na mom ortaku. On naprosto voli tu svoju depresiju. On je hronicno depresivan i pise pesme. Uglavnom morbidne.
Ali ljudi ne bi bili ljudi kad se ne bi plasili smrta i nepoznatog pa se stoga i klone darkera kao da su gubavci.
Sto je potpuno pogresan potez.

Joj, j*bote, jeste istina da darkeri slušaju heavy metal, tačnije da kažem black metal.A black metal isto spada u heavy metal ako uopšte nisi znala.Ako mi mama zabranjuje da se oblačim u crno, to ne znači da ne volim darkerski stil!Kako bože ne kapiraš poentu mojih postova, pa to je neverovatno!!!
I zašto se ljudi koji se oblače i farbaju u crno zovu darkeri??!Zato što dark na engleskom znači mrak!Čak ni engleski nisi dovoljno usavršila, i nisi ukapirala očigledno koren reči "darker"!!!Joj, kako si mogla ispasti tako glupa??
Uostalom, ovo nije tema za raspravu!Sad mi je stvarno dosta rasprave, zato što svako ima pravo da iznese svoje mišljenje!

izvini heavy metal ne spada u black metal....
metal ima vise,e sad kako bi to nazvala, aj zanrova(kao sto filmovi imaju zanrove)
znaci te podgrupe tj.zanrovi su:heavy metal,black metal,gothic metal,melodic death i mnogi drugi mrzi me da nabrajam.....:dash:
:dontunderstand: hehe kao sto si rekla ljudi ,,koji se oblače i farbaju u crno zovu se darkeri``.....ja se oblacim u crno i metalka sam(heavy metal i hard rock najvise slusam,mada i druge podgrupe metala)i necu da se farbam u crno zato sto imam prirodnu plavu kosu i veoma mi je zao da unistim tu boju.....i posto nemam crnu kosu a oblacim se u crno,kako ces me onda nazvati posto po tebi darkeri imaju crnu kosu i oblace se uvek u crno:per::per::per:?

izvini heavy metal ne spada u black metal....
metal ima vise,e sad kako bi to nazvala, aj zanrova(kao sto filmovi imaju zanrove)
znaci te podgrupe tj.zanrovi su:heavy metal,black metal,gothic metal,melodic death i mnogi drugi mrzi me da nabrajam.....:dash:
:dontunderstand: hehe kao sto si rekla ljudi ,,koji se oblače i farbaju u crno zovu se darkeri``.....ja se oblacim u crno i metalka sam(heavy metal i hard rock najvise slusam,mada i druge podgrupe metala)i necu da se farbam u crno zato sto imam prirodnu plavu kosu i veoma mi je zao da unistim tu boju.....i posto nemam crnu kosu a oblacim se u crno,kako ces me onda nazvati posto po tebi darkeri imaju crnu kosu i oblace se uvek u crno:per::per::per:?

Pa dark na engleskom znači mrak, pa smatram da su darkeri oni ljudi koji se oblače u crno i imaju crnu kosu i ko zna šta već.
Kako ne shvataš, ja sam rekla da black metal spada u heavy metal (ili kako si ti rekla black m. je podvrsta heavy m.), a nisam rekla da heavy m. spada u black m.:)

Pa dark na engleskom znači mrak, pa smatram da su darkeri oni ljudi koji se oblače u crno i imaju crnu kosu i ko zna šta već.
Kako ne shvataš, ja sam rekla da black metal spada u heavy metal (ili kako si ti rekla black m. je podvrsta heavy m.), a nisam rekla da heavy m. spada u black m.:)

jao da izvini tek sam sada videla,ali heavy metal i black metal su zanrovi metala i bolje nemoj to da brkas moze neko da te isproziva....ja necu ali eto da znas....:)

Back