Dark Throne (browser based MMORPG)

tvoje su pare, ali pazi da kad ih digneš brzo ih i potrošiš, da te neko ne bi video sa puno golda u rukama... čas posla te napadnu za goold.

Inače, moj rekord je napad na Milosh-a, lvl1, koji je imao preko 250 000 000 golda... jednim napadom sam mu uzeo 200 mill.

Inače Ivane, nemoj mnogo da napadaš, trudi se da ostaneš na low lvl. računaj ovako : Za svaki lvl ti treba po 1000 do 1500 populacije, ako hoćeš da imaš uspeha i na nekim višim nivoima... znači, na lvl2 tek sa 3000 ljudi. malo dosadno čekati i klikati, ali onda si mnoogo sigurniji.

pozz

ma nije meni dosadno cekati i klikati, ja cu da kampujem na 1.lvl duuuuuugo, polako kupujem kuce i vojsku i minere, i tako, a evo vam jedne koristne informacije, za low lvl igrace: BattlEAndDestroy je 1.lvl nema ni jednog jedinog vojnika a ima 138 000 golda, znaci napadajte ga slobodno (i ja sam:)) nema vam cime pruziti otpor, a i necete dobiti mnogo xp jer nema odbranu :):)

Evo o cemu vam pricam, posalo sam 10spijuna na njega da vidim sta sve ima:

Adanel just attempted to spy on BattlEAndDestroy.

Adanel sent 10 spies.

Adanel's attempt was successful!

Your spies report that BattlEAndDestroy has 5 miners.

Your spies report that BattlEAndDestroy has 0 offense.

Your spies report that BattlEAndDestroy has 0 defense.

Your spies report that BattlEAndDestroy has 0 spy offense.

Your spies report that BattlEAndDestroy has 0 spy defense.

Your spies report that BattlEAndDestroy has 0 spies.

Your spies report that BattlEAndDestroy has 0 sentries.

Your spies report that BattlEAndDestroy has 0 guards.

Your spies report that BattlEAndDestroy has 0 veteran spies.

Your spies report that BattlEAndDestroy has 0 sentinels.

Spz ti osim ya uvid koristi i za Assasinate i Infiltrate misije.

Assasinate misije se koriste kad hoćeš da pobiješ neprijateljeve vojnike ili minere, a da on to ne zna... ima nekih ograničenja, recimo možeš da pošalješ 10 špijuna na 24 sata ako si lvl1. Spy offense mora da ti bude bar 1,5 puta veći od neprijateljevoh spy deffensa. Prvo naravno izšpijuniraš, da bi video koje jedinice ima, koje vredi pobiti ...

Infiltrate misija šalje špijune da razore neprijateljev Fort. A kad mu se smanji fort healt na 0, svakim napadom gubi mnooogo više ljudi...

Koordinisanim assasinate / infiltrate akcijama, puno je igrača dovedeno do 0 populacije :)

Dakle, budži spy off, ali i def.

Zavisi na koju se strategiju odlučiš...

Ja recimo sad pravim all offense account, ali imam i puno minera. I sad, da me ne bi stalno pljačkali (deff. trupe sam većinom prebacio u off) moram da se logujem i bankiram zlato nekoliko puta na dan... Inače, sa jakim all-offense accountom možeš jednim napadom (na višim nivoima) da uzmeš i po pola milijarde ! golda odjednom...
Ako praviš acc sa malo odbrane, malo napada, trebaće mnogo više ljudi, stats će ti biti tek prosečne, i puno će para odlaziti na kupovinu oružja (kasnije i kula)...

za sad stavljaj ako hoćeš malo i na def, dok ne odlučiš kojim putem poći ...

Serijski_Ubica (lvl 61) Overall Rank: 11.771

You currently have 55.593 miners working in your mine.
Including your subclass and wealth bonuses and fortification gold, your gold per turn is 5.893.918.
Your daily income is 282.908.064.
Defense 125.453.390
Spy Offense 79.944.278
Spy Defense 79.332.098

Dready_Serbian (lvl 1) Overall Rank: 147,539

You currently have 32,552 miners working in your mine.
Including your wealth bonus and fortification gold, your gold per turn is 1,465,840.
Your daily income is 70,360,320.
Offense 4,834,500
Defense 9,238,425
Spy Offense 7,319,400
Spy Defense 6,683,400

Back