da a ja imam 241 minera koji radi za mene i dobijam oko 12 000 po turnu
i na svaki turn istreniram josh 6minera 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa, znaš kako, ja sam mislio da nabudžim spy offense dosta visoko, a offense i spy def. jedno dva-tri puta niže (naravno, da ta dva budu otprilike jednaka). Znači, nešto kao tvoj lvl1 acc. samo bi spy off bio taj koji bi prednjačio.Serijski_Ubica:oba
ako baš ne možeš oba, onda offense ... nadam se da podrazumevaš i budženje spy deff. da ti ne bi ubijali ljude na potuljaka, k'o što ja radimne moraš to mnogo visoko da budžiš, ljudi su navikli na igrače bez spy deff pa je kolika-tolika spy odbrana dobra ...
Imaš mod koji se zove vacation. Kada ga uključiš, niko ne može da te napada, ali ne možeš ni ti, u periodu od najmanje 10 dana.Ivan015:znam, to i radim, nemam mnogo love, al znate, moram da osiguram lovu pred more, znaci da nabudzim deff. da me ne bi napadali i pokrali mi svu lovu
![]()

i dok mi nemam 14,000,000 offense 
GrimReaper:Imaš mod koji se zove vacation. Kada ga uključiš, niko ne može da te napada, ali ne možeš ni ti, u periodu od najmanje 10 dana.![]()

Main, Settings, pa skroz dole imaš pod Account Options - Vacation Mode. Mislim da ne dobijaš pare za to vreme, ali nisam siguran.Ivan015:Kako da ukljucim taj mod, to mi je potrebno, i jel za to vreme dobijam lovu?

, kaze mi da je vec registrovan pod tim imenom neko drugi, ja stisnem ono kad zaboravish password, ali mi nije stigao mail
, sta da radim?Ja bih preko 140 miliona.miXed:Ja bi za 10 dana dobio preko 20 miliona![]()