Dark Throne (browser based MMORPG)

Ćale:
Probaj,nije lose.Meni je to samo jedan tab vise u Operi.Sve ostale on-line igre sam batalio ali ovu mi se ne mili.
Procackaj malo po sajtu.Ima dosta opcija za budzenje lika.
Ajd samo kada se uclanis,javi mi nick pa da ti sibnem pozivnicu za nasu alijansu.
poz.

Ово сам написао када сам мислио да престајем Дипломату,међутим овај пост сам видео тек данас,а Дипломату нисам престао.Ако почнем,јавићу се :D

поз

Statistics
Fort Health 200/200(100%)
Population 770
Army Size 515
Offense 424,463
Defense 2,013
Spy Offense 55
Spy Defense 110
Attacks Won 22/34(65%)
Defends Won 0/2(0%)
Spy Victories 4/8(50%)
Sentry Victories 0
Gold 99,338
Gold In Bank 0
Level 6
Experience to Next Level 2,759

Sad ce da mi dodje population na 1000,
Sta mislite da dodjem do lvl 10 ?

hehehe, malopre sam napao lika (opljačkao ga), Milosh ili tako nešto... Treći lvl, imao oko 10 000 populacije, po 1000 jedinica za sve (offence, deffence, spyoff, spydeff) i 231 milion koji čeka da bude odnet :) Pošto je čovek offline već duže vreme, morao sam da ga napadnem, i uzeo sam oko 180,000,000 golda :) Sad još samo 302 experienca i prebaciću se na lvl1 (a ja to neću!!!!!)

miXed, hvala za tip!

pa sigurno nešto ne radiš kako teba... koliko imaš off. jedinica a koliko oružja ? Šta si budžio, tj. kako ?

Ako recimo kupiš Long Sword, ne kupuješ onda Battle Axe, short sword ili nešto jeftinije iz te klase... A trudi se i da ti sve jedinice budu naoružane.
dakle, aj malo preciznije

Za 1 vojnika, treba da imaš po jednu stvar iz svih kategorija ( Type I - Weapon, Type II - Helm, Type III - Armor, Type IV - Boots, Type V - Bracers). Najbolji odnos cena/performanse imaju najskuplja oružja (isto je i sa štitovima)

Ako hoćeš nešto jače jedinice, treniraj Soldiere u Knight-e ili Berserkere. Ali oni ne mogu da se untrainuju, imaj to na umu...

Evo najvaznije :

U igri ti je bitan br. citizena, tj ljudi koje imash... njih dobijaš klikanjem na Recruiter, a dnevno možeš da kllikneš maximum 350 puta (i dobićeš 250 ljudi, a 100 klikova se čuva u rezervi, kao kredit)... Ako svaki dan klikćeš, relativno brzo ćeš imati solidan account...
Ako ljude trenitaš u minere, oni će ti donositi zlato... što više minera, više zlata po turnu...
Treniranjem ljudi u guard-ove, povećevaš defence (ali obavezno kupi onoliko oružja koliko imaš vojnika, jer vojnik bez oružja nije baš koristan...)
A kako da isklikćeš 350 klika za manje od 5 minuta, i to automatski, pogledaj na RTI forumu ili pitaj miXed-a :)

pozz

...ko je rekao rat?

001.gif

...hehehe...

Back