Danke MMF

Biće da je ovo kontraproduktivno. Kako stoje stvari biće otpušteni baš oni koji jedini nešto rade, jer su to uglavnom oni koji nisu vezare. Prema tome, ako smo mislili da administracija ne može biti gora, tek ćemo da vidimo šta je parazitarenje :eek:
 
Što se tiče dugova prema MMFu i ne znam ni ja čemu i kome sve, neka ih vraćaju demokrate na prinudnom radu u istim tim zemljama koje su nam te pare pozajmljivale. Mi koji nismo bili za demokratiju ne priznajemo taj dug. Neka im sude ko Slobi u nekom novom, "MMF" Hagu.
Ako je Sloba mogao da odgovara za ratove koje je tobože on izazvao, neka onda Tadić, Dinkić Đelić, Labus i ostali šibicari odgovaraju za novac koji su dobili. Pa nisam ja tražio taj novac niti sam glasao za iste.
 
Verovatno su ljudi iz MMF-a provalili da i ono para što daju kao nepovratnu pomoć naša država potroši za lokalnopolitičke potrebe ili ako se kod njh zaduže daju monopolistima radi njihovog opstanka.
Neće više da dotiraju dok se ne urade uštede,racionalizacije i sprovođenje projekata što je naša država obećala da će ostvariti,ali sada pod budnim okom MMF-a.
E kako će sadašnja vlada to uraditi kada se nalazi između zahteva MMF-a i domaćih tajkuna,monopolista kojima odgovara trulež,videćemo.
Možda su zbog nemogućnosti da ostvari zahteve MMF-a,Tadić i ekipa išli u Rusiju i Kinu po novac ne pitajući pod kakvim uslovima će uzeti,samo da spasu državnu kasu.
Evo sada su se aktivirali u moljakanju kod EU za prijem,u nadi da će oni da srede stanje u Srbiji,kad ovi nemaju hrabrosti da se izbore sa korupcijom,kriminalom,monopolom i svim ostalim problemima koji su zapatili Srbiju.
 

Back
Top