вождовац
Gost
- Poruka
- 1.058
слажем се мад знаш оно DE GUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM (види се да сам штребао латински)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Energijaaaaaaaa,pa otvorila sam temu na pdf muzika u vezi njih,pa mi iz shkole se bash lozimo trenutno na njih,pa mislim nisu im loshe pesme,chak su i lepshe nego ove budjave shto danas slushamo....
Lepe su,po meni od njih 3 pesme:
1.Snage mi ponestaje
2.Suze
3.Kisha....

njih pustaju na zurkama i naaaajvise volim kad njih puste!Енергија, др. Иги, ЕТ, Само желим да знам, Снаге ми понестаје итд....

Basa - Idemo dalje, Beat Street - Ognjiste, La Bouche - Be my lover![]()

Najbolja pesma? Definitivno Mr. President - Coco jambo 
Ту песму певају Бони & Клајд
Послаћу ти ја линк...
едит:
Е немам директан линк, ал ево ти овде песма, само се региструј и скидај
http://www.domaci.de/download_f_660_bony_and_clyde_djavo_bele_boje.html

au nema sta, kad je u pitanju...
odma'
lepa muzikica iz devedesetih, a?

Btw, odkud ovakvo poznavanje i interesovanje medju mladjim generacijama ovog domaceg dancea?
May Day - Noc sa tobom
Dee Monk - Samo zelim da znam
Ivan - 200 na sat
Moby Dick - Kralj kokaina
K(i)nez - Ti si kao magija
W-Ice & Power Team - Gde si ti
Dizel vremena, jbte pa ja sam rastao na ovome
Btw, odkud ovakvo poznavanje i interesovanje medju mladjim generacijama ovog domaceg dancea?

May Day - Noc sa tobom
Ivan - 200 na sat
@elle
Pa ova muzika i nije nesto ukusna. Bila je u svoje vreme klasicna pop i komercijala. A i domaca varijanta je bila samo kvalitetno prepisivanje od inostranaca. Cak ima krsha stvari koje su najbukvalnije prepisane (pocevsi od Dr. Iggya i ociju mu, duginih boja).
Danasnji ekvivalent mu dodje onaj gej/komerc/latino House i R&B.
Mada kad uzmes u obzir da je u nas Dance mainstream zamenjen Grandovcima... da taj domaci Dance je bio fenomenalan. I vise bih voleo da je i danas to mainstream, ako vec nemam zainteresovanih i sposobnih autora da kopiraju komerc House i R&B.
Kako god bilo, nista spec, klasicni hitici koji se uvlace u uvo. Meni dragi jedino sto su bili neizbezan deo vremena u kom sam odrastao.
May Day - Noc sa tobom
Ivan - 200 na sat
May Day - Noc sa tobom
Ivan - 200 na sat
Брате ниси свестан колико млађе генерације готиве и респектују ову музикуА у сваком случају боља је и шаље бољу поруку од мртвог Гранда
-Наташа РиД
Ма немој да се трипујеш, опуштено![]()
Jа нисам рекао да је добра, већ да је боља од Гранда (тешко бити бољи од Гранда...)