Dance-objedinjena-tema

Evo je.:D

115167kb9.jpg

A jel znas ovaj kas.?

Izasao je 93-ce.

xks9000hgh6.jpg

Lude i najlepse godine osamdesete.Sa najboljom dance-disco muzikom.Ziveo sam i radio tih godina u Sloveniji i imao prve i sveze stvari cim izadju,odmah.A secam se u to vreme TDK i MAXELL su bili zakon.I dan danas cuvam dosta kaseta iz tog vremena sa disco muzikom.I dan danas iako polako krckam 40-tu rado se setim tog vremena,pregledam karte sa koncerata C.C.Catch,Bad Boys Blue... iz Ljubljanskog Tivolija.Lepo je bilo ziveti u tom vremenskom periodu.Veliki sam fan muzike 80-tih a narocito Italo diska.Imam dosta dobru kolekciju Italo muzike a i dan danas potrazim i snimim nesto sto mi nedostaje.Sve to imam i na svom blogu www.club037.extrablog.net
Pozdrav svim fanovima Italo diska iz Krusevca.Mozda se i vidimo u Cacku mada mi je vec Sabrina istrosena olovka,da ne prodje kao Samantha Fox prosle godine.

Baš volim disco muziku...naravno, mislim na period 70'ih i 80ih godina prošlog veka...;)
Najviše obožavam Donnu Summer...kraljica disca (po meni)
Strava su i Kool & the gang, berry white, Diana Ross, sister sledge, abba, james brown,la belle, chaka khan ...Jacksonsi su isto bili u tom fazonu, imali su strava pesme...čak je i Majklov "Off the Wall" disco album-inače, moj omiljeni majklov album.
I, naravno, da samo pomenem legendarni klasik disco muzike, najjaču pesmu medju svima "LOVE SPY" !!!!Klanjam se tom čoveku....

po meni najvecu bazu video spotova ima ovaj lik inace je oz osijeka a gledao sam ga u novome sadu za valentinovo kad su oni izgorjeli u lounge baru.
DJ&VJ LASER tako se on zove imao je video party 70,80 godina a imao je i set od nekih 30 minuta italo disco stvar,sta da vam kazem decko rastura,sta god smo mu rekli da pusti od spotova pustio je.
Sve je te spotove miksao ritam u ritam,ma lik je pravi.
poslao mi je svoj katalog ima nekih 25000 spotova

http://deejayvideoclip.blog.hr/

eto to mu je adresa stvarno se ima sta za videti

хм паде ми на памет јел неко од вас слуша овај тип музике....оно Енергија, др. Иги, ЕТ, Само желим да знам, Снаге ми понестаје итд....

Р.Ѕ. модератору не премештај ми тему молим те...некако ми је прикладнија овом пдф...ипак је музика саставни део тинејџера:D.....

хм паде ми на памет јел неко од вас слуша овај тип музике....оно Енергија, др. Иги, ЕТ, Само желим да знам, Снаге ми понестаје итд....

Р.Ѕ. модератору не премештај ми тему молим те...некако ми је прикладнија овом пдф...ипак је музика саставни део тинејџера:D.....

Ja slusham! =)
U poslednje vreme mnooogo slusham Energiju,ET,Prljavo kazalishte...:D

Naravno:D
upravo slusam...dr.Iggy - oci boje duge
a sad ce i Energija i ET

znachi, tvrdim, vozdovac je najjachi!
:lol:

слажем се......

Р.Ѕ, ајде да их видим да прођу војвде степе

е па ви који имате исти укус као ја можете ли да ми пропоручите још неку псему.....ево ја вама препоручујем "Да ти нисам била довољна", "Ја ти признајем", "Пристајем сада на све".....а од страних dr. Alban "It'ѕ my life"........

слажем се......

Р.Ѕ, ајде да их видим да прођу војвде степе

е па ви који имате исти укус као ја можете ли да ми пропоручите још неку псему.....ево ја вама препоручујем "Да ти нисам била довољна", "Ја ти признајем", "Пристајем сада на све".....а од страних dr. Alban "It'ѕ my life"........

jao, to mi kazi:D
jedna od mojih omiljenih

Dr.Alban feat. Starclub - Chiki Chiki - jos nesto od njega, a i npr.
Ice - gde si ti
naravno sve od E.T.
seticu se jos necega:)

Back