Dance-objedinjena-tema

Energijaaaaaaaa,pa otvorila sam temu na pdf muzika u vezi njih,pa mi iz shkole se bash lozimo trenutno na njih,pa mislim nisu im loshe pesme,chak su i lepshe nego ove budjave shto danas slushamo....

Lepe su,po meni od njih 3 pesme:
1.Snage mi ponestaje
2.Suze
3.Kisha....

Energijaaaaaaaa,pa otvorila sam temu na pdf muzika u vezi njih,pa mi iz shkole se bash lozimo trenutno na njih,pa mislim nisu im loshe pesme,chak su i lepshe nego ove budjave shto danas slushamo....

Lepe su,po meni od njih 3 pesme:
1.Snage mi ponestaje
2.Suze
3.Kisha....

jao ovo je super, kisa je manje poznatija nego prve dve ali je najbolja
trazim, oci, boje oblaka, ova kisa pada, dugo, satima...:)

May Day - Noc sa tobom
Dee Monk - Samo zelim da znam
Ivan - 200 na sat
Moby Dick - Kralj kokaina
K(i)nez - Ti si kao magija
W-Ice & Power Team - Gde si ti

Dizel vremena, jbte pa ja sam rastao na ovome :mrgreen:

Btw, odkud ovakvo poznavanje i interesovanje medju mladjim generacijama ovog domaceg dancea?

May Day - Noc sa tobom
Ivan - 200 na sat

Btw, odkud ovakvo poznavanje i interesovanje medju mladjim generacijama ovog domaceg dancea?

stvar dobrog ukusa

ej, pade mi na pamet jedna pesmica, nije iz devedesetih
iz filma Davitelj protiv davitelja
bejbi, bejbi, zatvori oci - beogradski davitelj

ne, nisam luda, ne slusam ja iskljucivo ovo:p

@elle
Pa ova muzika i nije nesto ukusna. Bila je u svoje vreme klasicna pop i komercijala. A i domaca varijanta je bila samo kvalitetno prepisivanje od inostranaca. Cak ima krsha stvari koje su najbukvalnije prepisane (pocevsi od Dr. Iggya i ociju mu, duginih boja).
Danasnji ekvivalent mu dodje onaj gej/komerc/latino House i R&B.
Mada kad uzmes u obzir da je u nas Dance mainstream zamenjen Grandovcima... da taj domaci Dance je bio fenomenalan. I vise bih voleo da je i danas to mainstream, ako vec nemam zainteresovanih i sposobnih autora da kopiraju komerc House i R&B.

Kako god bilo, nista spec, klasicni hitici koji se uvlace u uvo. Meni dragi jedino sto su bili neizbezan deo vremena u kom sam odrastao.

@elle
Pa ova muzika i nije nesto ukusna. Bila je u svoje vreme klasicna pop i komercijala. A i domaca varijanta je bila samo kvalitetno prepisivanje od inostranaca. Cak ima krsha stvari koje su najbukvalnije prepisane (pocevsi od Dr. Iggya i ociju mu, duginih boja).
Danasnji ekvivalent mu dodje onaj gej/komerc/latino House i R&B.
Mada kad uzmes u obzir da je u nas Dance mainstream zamenjen Grandovcima... da taj domaci Dance je bio fenomenalan. I vise bih voleo da je i danas to mainstream, ako vec nemam zainteresovanih i sposobnih autora da kopiraju komerc House i R&B.

Kako god bilo, nista spec, klasicni hitici koji se uvlace u uvo. Meni dragi jedino sto su bili neizbezan deo vremena u kom sam odrastao.

e upravo sam to htela da kazem
ovo je itekako ukus uzimajuci u obzir sta slusa vecina mladjih generacija kod nas

May Day - Noc sa tobom
Ivan - 200 na sat

eeeeeeee,ja sam bila previshe mala tada ali svejedno neke melodije ti se jednostavno uvuku pod kozu i to ti je,mada na to utiche i previshe slushanje ovog budjavog granda i cele te ekipe,pa ti se sve smuchi pa bi voleo da odesh i na najcrnje mesto samo da tamo ima dobra zika.......8-)

May Day - Noc sa tobom
Ivan - 200 na sat

Брате ниси свестан колико млађе генерације готиве и респектују ову музику ;) А у сваком случају боља је и шаље бољу поруку од мртвог Гранда ;)

-Наташа РиД
Ма немој да се трипујеш, опуштено ;)

Брате ниси свестан колико млађе генерације готиве и респектују ову музику ;) А у сваком случају боља је и шаље бољу поруку од мртвог Гранда ;)

-Наташа РиД
Ма немој да се трипујеш, опуштено ;)

Jа нисам рекао да је добра, већ да је боља од Гранда (тешко бити бољи од Гранда... :roll: )

respekt, covece:mrgreen:

Back