Dance-objedinjena-tema

Ma da,sigurno si veći fan :hahaha:
Zarada od tuđe muke ti je bila na prvom mestu,dobro znaš o čemu govorim...možda je i ta tvoja halapljivost za lakom zaradom tebe dovela do toga.
Meni žena može možda samo da zabrani da se pojavljujem na temama na Krstarici gde se ti tako isfrustriran pojavljuješ i otvaraš nebulozne teme kao da ti je 17 godina.Ja hvala Bogu tih problema nemam :D

A sto ti taj isti ne kaze za koju je lovu od mene kupio sav italo?

Sto ti nekom ne das 100 cda za simbolicne novce. Pitaj ga koliko je to on meni platio kad znas srrat tako supku jedan.

Opaaa,počelo je i vređanje...znači znaš o čemu se radi pa te je pogodilo.
Neću da ga otkrijem,još si ti mali što se tiče ploča i svega šta taj ima da bih ga otkrio.

Pa cekaj sto sad ne stojis iza toga, otvorio si pandorinu kutiju, ajmo do kraja. Meni nije problem, da vidimo kako ja to zivim od tudje muke.;)

Sta cu ti ja sto si iskompleksirani selendar.

Da,nemoj da se prviš blesav.

Ne pravim se ja blesav ko je dosao kod mene i kupio spotove????

Znaci nisi ti, onda prestani srrat.

Druga stvar, znas zasto sam veca faca od tebe, jer nisam lik kao vas vecina koji bi svoje go-vno ponovo skuvao i pojeo.

Ja imam pristup svim plocama kod vecine ljudi u Zagrebu jer sam prema njima bio ok, nisam se nikad ni za sta ciganio. Jel treba postarina za plocu, treba sinnke da love, jel ti treba lova za cigarete, sinnke da lovu, sinnke je sa svima njima sedio po kafanama svaki dan i vrtio ture. E zbog toga oni mene vole i zbog toga ja imam te pozcije.

A vi koji se ciganite za kafu, tako i prolazite u zivotu.

Inace sve ove ploce sto sam slikao, sve do jedne sam ih dobio na poklon.;)

Ne pravim se ja blesav ko je dosao kod mene i kupio spotove????

Znaci nisi ti, onda prestani srrat.

Druga stvar, znas zasto sam veca faca od tebe, jer nisam lik kao vas vecina koji bi svoje go-vno ponovo skuvao i pojeo.

Ja imam pristup svim plocama kod vecine ljudi u Zagrebu jer sam prema njima bio ok, nisam se nikad ni za sta ciganio. Jel treba postarina za plocu, treba sinnke da love, jel ti treba lova za cigarete, sinnke da lovu, sinnke je sa svima njima sedio po kafanama svaki dan i vrtio ture. E zbog toga oni mene vole i zbog toga ja imam te pozcije.

A vi koji se ciganite za kafu, tako i prolazite u zivotu.

Inace sve ove ploce sto sam slikao, sve do jedne sam ih dobio na poklon.;)

Ne pravi se blesav,po stoti put ti kažem...znao si za koga snimaš i čekao si kada si dao tvoju cenu da se dogovorimo,je tako?

Ne vredi, mi mozemo ovako do prekosutra. :confused:
Ti si evidentno iskompleksiran i ljubomoran na mene, i sta cu ti ja. Krivo ti je sto imam ploce, krivo ti je mnogo stvari. E u zivotu ne mozes samo zgrtat da bi imao, mozes imati jedino ako dajes.;)

:bye:

Strašno sam iskompleksiran,ne možeš ni da zamisliš...a tek što sam ljubomoran,ma nemaš pojma :lol:
Živ ti meni bio i jednom se oženio,možda ti i nešto dobro to donese :bye:

Bolduj sve ;)
Kad se jednog dana oženiš,možemo o tome i pričati ali ne ovde jer prljamo temu ;)

Verujem to, i tu sam u skoro svakoj kuci video da je zena glavna, samo sorry ja nisam iz te price. Previse sam ja musko da bi mi neka sefovala. I nikad ni jedna mi nije sefovala, iako su svojim bivsima bile sefice, meni ne da nisu mogle, nego nisu ni htele.:)

Ja znam kako se ****** nosi za razliku od vas, iako nisam odrastao sa ocem nego sa materom.

A sta mislis tek da sam odrastao sa ocem, pa ja bi bio pravi macho, samo bi torbao okolo.:)

Verujem to, i tu sam u skoro svakoj kuci video da je zena glavna, samo sorry ja nisam iz te price. Previse sam ja musko da bi mi neka sefovala. I nikad ni jedna mi nije sefovala, iako su svojim bivsima bile sefice, meni ne da nisu mogle, nego nisu ni htele.:)

Ja znam kako se ****** nosi za razliku od vas, iako nisam odrastao sa ocem nego sa materom.

A sta mislis tek da sam odrastao sa ocem, pa ja bi bio pravi macho, samo bi torbao okolo.:)

Ćuti života ti :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Back