Dance-objedinjena-tema

Dugo godina se druzim sa ljudima koji slusaju Italo, a druzim se i sa ostalim koji slusaju Rok itd.

I ustanovio sam da su pravi ljubitelji oni koji kupuju ploce, a ovi sto to sve imaju na mp3, oni su tako, nije im hitno. Mogu sa tim a i bez toga.

Pravom ljubitelju muzike je prvo ploca pa sve ostalo.:D

Blue System - My Bed Is Too Big, 320 kbps, 48 khz

Ova stvar tako domudno svira sa moje igle.:D:D:D:D:D:D:D

http://www.megaupload.com/?d=VGJIHJTV

dg5rwi.jpg

Dugo godina se druzim sa ljudima koji slusaju Italo, a druzim se i sa ostalim koji slusaju Rok itd.

I ustanovio sam da su pravi ljubitelji oni koji kupuju ploce, a ovi sto to sve imaju na mp3, oni su tako, nije im hitno. Mogu sa tim a i bez toga.

Po čemu si ti zaključio da su pravi italo disko fanovi samo ovi što imaju ploče...šta lupaš,života ti.
Ti si sad kao veći italo fan od mene i ostalih koji volimo ovu muziku jer imaš kući ploče.

Jedno pitanje za sve koji postavljaju nesto za skidanje a imaju orginale zasto ne posatvite u APE formatu jel ovo sto se nudi odavno se moglo naci negde drude ?!
Koliko ja vidim u zadnje vreme sve vise se moze naci u APE formatu .
Pozz svima !!!
Italo je zakon :super:

Po čemu si ti zaključio da su pravi italo disko fanovi samo ovi što imaju ploče...šta lupaš,života ti.
Ti si sad kao veći italo fan od mene i ostalih koji volimo ovu muziku jer imaš kući ploče.

Pa nisam daleko od istine. Onaj ko bas voli tu muziku, smisljat ce kako da ima plocu, jer na ploci imas sliku (originalni omot) itd.

Pazi ljudi koji slusaju samo mp3 su za moj pojam usputni konzumenti. Kao sto ja volim rok, imam ga na mp3, ali nesto ne razmisljam dati novce za plocu, ali kod Itala je druga prica.

Moj prijatelj Emilio je to davno rekao, kad sam sa njim pricao o ceni ploca i kako su skupe. A on je rekao, "onaj kome je hitno taj ce to kupit." I time je sve rekao.

Hitno je onome ko to istinski voli, bez rezerve.:)

Jedno pitanje za sve koji postavljaju nesto za skidanje a imaju orginale zasto ne posatvite u APE formatu jel ovo sto se nudi odavno se moglo naci negde drude ?!
Koliko ja vidim u zadnje vreme sve vise se moze naci u APE formatu .
Pozz svima !!!
Italo je zakon :super:

Tesko da mozes naci nesto sto je skinuto sa ploce tog kvaliteta. Sve su ti to uglavnom snimke sa ko zna cega (ko zna od kud je master - da li je skinut sa kasete, sa lose igle itd.). A neki od njih imaju dobru opremu, a imaju losu iglu npr. ili imaju dobru iglu koja reproducira malo visokih (sreze visoke tonove) iz meni i dan danas nepoznatih razloga.:confused::confused::confused:

Inace Ape ili Flac ne stavljam, jer imam slab upload. Tri puta vise bi mi vremena trebalo da stavim Flac, a i taj famozni mp3 koji radim je, Fhg na 320 i ne vidim neku spektakularnu razliku izmadju toga i Flaca.

Najvise je tu bitno kako se skida i sa kojom opremom, i naravno da li sve radis kako treba ili ne, da li si detaljan u tome ili ne (to se odnosi na cistocu snimka sa ploce) a tek onda je stvar kompresije itd.;)

Ploca je na prvom mjestu ali CD je mnogo jeftiniji i jednostavniji za cuvanje.
Evo ... trenutno kada bih svu muziku koji posjedujem prebacio na vinil (LP) bogami, trebala bi jedna pozamasna prostorija.
Ploce koje su ostale u kolekciji zauzimaju mi mjesto u kuci ali nisu sklonjene od ociju. Na vidnom su mjestu.
nema veceg zadovoljstva ili boljeg osjecaja nego kad uzmes omot u ruke i pregledas kako treba...

Ploca je na prvom mjestu ali CD je mnogo jeftiniji i jednostavniji za cuvanje.
Evo ... trenutno kada bih svu muziku koji posjedujem prebacio na vinil (LP) bogami, trebala bi jedna pozamasna prostorija.
Ploce koje su ostale u kolekciji zauzimaju mi mjesto u kuci ali nisu sklonjene od ociju. Na vidnom su mjestu.
nema veceg zadovoljstva ili boljeg osjecaja nego kad uzmes omot u ruke i pregledas kako treba...

Naravno. A ne mozes sve kupovati, na vinylu drzati samo ono sto je bas vredno.:D

Kad pominjete nosace zvuka..kad smo pocinjali nismo imali kesh za gramofon i ploce..nabavljali smo od par njih koji su nam snimali na kasete..nije ni to bilo jeftino..onda dosao cd pa to sve isto u audio format..to je bilo u pocetku oko 50maraka pa je polako padala cena do cdr za komp koja je bila oko 20dm samo prazan..i to su se snimale samo ultra hitine koje smo voleli..pa onda pocela kompenzacija malo se punila kolekcija..ja sam 97 poceo skidati sporo preko dial upa mp3 a imao sam hd od samo 1gb pa vi vidite:lol:jos uvek cd nije bas bio jeftin pa se to s neta backupovalo u mp3 formatu..ono sto sam pustao prebacim na audio..to je dupli trosak al ajde..tek 2000 pocinju redom kupovati kompjutere i pada cena..onda provalim da ce svi preci na mp3 pa reko aj se zaletim..tako da sam sve i svasta kupovao i skidao s neta to je vec kolekcija od 3 soma mp3 diskova i to drzim na stapovima pa nemam gde..i samo zbog te megalomanske nabavke onoga sto mi treba nema se prostora i kesha za tolike ploce koje je opet muka nabaviti

Kad pominjete nosace zvuka..kad smo pocinjali nismo imali kesh za gramofon i ploce..nabavljali smo od par njih koji su nam snimali na kasete..nije ni to bilo jeftino..onda dosao cd pa to sve isto u audio format..to je bilo u pocetku oko 50maraka pa je polako padala cena do cdr za komp koja je bila oko 20dm samo prazan..i to su se snimale samo ultra hitine koje smo voleli..pa onda pocela kompenzacija malo se punila kolekcija..ja sam 97 poceo skidati sporo preko dial upa mp3 a imao sam hd od samo 1gb pa vi vidite:lol:jos uvek cd nije bas bio jeftin pa se to s neta backupovalo u mp3 formatu..ono sto sam pustao prebacim na audio..to je dupli trosak al ajde..tek 2000 pocinju redom kupovati kompjutere i pada cena..onda provalim da ce svi preci na mp3 pa reko aj se zaletim..tako da sam sve i svasta kupovao i skidao s neta to je vec kolekcija od 3 soma mp3 diskova i to drzim na stapovima pa nemam gde..i samo zbog te megalomanske nabavke onoga sto mi treba nema se prostora i kesha za tolike ploce koje je opet muka nabaviti

To si dobro rekao, megalomanske nabavke. Meni ne treba milion stvari, meni treba samo ono sto slusam, a vecinu toga bi mi bilo drago imati na ploci.

Meni nikad nije bilo zao dati novce za muziku, tako da sam uglavnom imao dobre snimke, ali nikad to nije bilo ono pravo, jer kad sam snimao kod onog kretena Poznanovica, on je tada imao dotrajale igle. U Beogradu jednostavno nisam to imao sa kim, a i zemlja je zatvorenija. Odlazim u Zagreb i upoznajem pravog ljubitelja koji je dan danas podstanar, a nikad ne kuka kad kupuje plocu. Sad ima oko 4000 maxi singlova i svaki od njih mogu skinuti kad god pozelim. Ali tada kad sam ga upoznao, nije imao nista od maxija, nego nesto singlica i snimke na cdu.
Tada mi damo u razmeni nase stvari za druge stvari, i malo malo pa neka stvar iz razmene lose svira.:(
Ja tada kao bolji poznavalac hi-fija, znam da ako ne skinemo sa ploce da od toga nema nista i to sa nove igle itd. I tako smo napravili, on poceo kupovati ploce i ja nesto sitno (jer nemam novca vise nego sto nosi fuckin prezivljavanje - jer me napravio kriv ****** pa mi u zivotu sve krivo ide),e sad sam krenuo ozbiljnije, pa polako.

Bit je u tome, da ako si pravi ljubitelj, nece ti npr. hrana biti ispred ploce, radje ces pojesti kupus umesto mesa, a za razliku skupljati za ploce.

Ili nosices jaknu zimsku od 30 eura, a neces dati 100, a 70 se nadje 10tak vrhunskih maxija.:)

Pa nisam daleko od istine. Onaj ko bas voli tu muziku, smisljat ce kako da ima plocu, jer na ploci imas sliku (originalni omot) itd.

Pazi ljudi koji slusaju samo mp3 su za moj pojam usputni konzumenti. Kao sto ja volim rok, imam ga na mp3, ali nesto ne razmisljam dati novce za plocu, ali kod Itala je druga prica.

Moj prijatelj Emilio je to davno rekao, kad sam sa njim pricao o ceni ploca i kako su skupe. A on je rekao, "onaj kome je hitno taj ce to kupit." I time je sve rekao.

Hitno je onome ko to istinski voli, bez rezerve.:)

"Smišljat",kako???
Niko nije debil,znaju ljudi čega ima sve na omotu :rtfm:
Ne pitaš da li ti ljudi imaju mogućnost doći do ploča...za tvoju situaciju znam,zato nemoj da kada sam u jednom postu napisao "slikaj pa vrati ploče" znam i zašto sam to napisao...i to ne bez razloga.

"Smišljat",kako???
Niko nije debil,znaju ljudi čega ima sve na omotu :rtfm:
Ne pitaš da li ti ljudi imaju mogućnost doći do ploča...za tvoju situaciju znam,zato nemoj da kada sam u jednom postu napisao "slikaj pa vrati ploče" znam i zašto sam to napisao...i to ne bez razloga.

Zato sto si cuo od decka kojem sam ja rekao. Da nisam rekao ne bi pojma imao. Ne pravi se pametan previse.;)

Slazem se, deo ploca jesam iznajmio (mada ni to nisam morao, jer Emilio to sve ima), a drugi deo je moj.;)

A singlice su sve moje.:) I imacu ih jos jako puno.:)

Poslednja izmena:
Zato sto si cuo od decka kojem sam ja rekao. Da nisam rekao ne bi pojma imao. Ne pravi se pametan previse.;)

Slazem se, deo ploca jesam iznajmio (mada ni to nisam morao, jer Emilio to sve ima), a drugi deo je moj.;)

A singlice su sve moje.:) I imacu ih jos jako puno.:)

Pa naravno da znam,nije bitno odakle ali znam...a ako se neko pravi pametan to si ti.
Hiljadu puta sam ti ovde već pisao da se ti ne praviš mnogo pamet i ostaviš ljude na miru u vezi toga ko šta ima i koliko...ti si možda imao tu mogućnost da kupuješ ploče ali za mene se ne vrednuje da je veći fan italo disko muzike ko ima više ploča i da li ih uopšte ima.
Neki jadničak koji još uvek drži kući kasete i tako sluša muziku je po meni veći fanatik u sebi nego ti koji non-stop potenciraš koliko imaš ploča.
Jeste vinil nešto najbolje za uši ali ne urušavaj one koji nisu imali tu mogućnost da se tako slade.

Pa naravno da znam,nije bitno odakle ali znam...a ako se neko pravi pametan to si ti.
Hiljadu puta sam ti ovde već pisao da se ti ne praviš mnogo pamet i ostaviš ljude na miru u vezi toga ko šta ima i koliko...ti si možda imao tu mogućnost da kupuješ ploče ali za mene se ne vrednuje da je veći fan italo disko muzike ko ima više ploča i da li ih uopšte ima.
Neki jadničak koji još uvek drži kući kasete i tako sluša muziku je po meni veći fanatik u sebi nego ti koji non-stop potenciraš koliko imaš ploča.
Jeste vinil nešto najbolje za uši ali ne urušavaj one koji nisu imali tu mogućnost da se tako slade.

Pa cekaj sta ti zelis reci da sam ja jebbeni bogatas??? Ne druze moj ja sam Italo fan, jer ja cu dati zadnjih 50 eura za plocu, a ti ces za to kupiti gibanicu.

E konacno smo dosli na moje. Znaci da sam veci fan.;)

Nisi valjda od onih kojima zena moze zabraniti da kupuju ploce?:think:

Ma da,sigurno si veći fan :hahaha:
Zarada od tuđe muke ti je bila na prvom mestu,dobro znaš o čemu govorim...možda je i ta tvoja halapljivost za lakom zaradom tebe dovela do toga.
Meni žena može možda samo da zabrani da se pojavljujem na temama na Krstarici gde se ti tako isfrustriran pojavljuješ i otvaraš nebulozne teme kao da ti je 17 godina.Ja hvala Bogu tih problema nemam :D

Back