Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.094
Koji je to postavljac ?
Postavljac teme psihologue
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je to postavljac ?
Italo Disco ; Pop&Classic Disco Party
Diskoteka AKADEMAC (kod hotela JUGOSLAVIJA i pored diskoteke BLAYWATCH),6.mart (subota),22h,ULAZ BESPLATAN...žurke će se praviti na dva nivoa (gornji Pop&Classic Disco) i na donjem (Italo Disco)...muzika se neće mešati...maksimalan kapacitet diskoteke je 300 ljudi.
Zamisli kad se ja tu pojavim sa svojim maxi singlovima?![]()
Šta te konkretno interesuje od italo disko spotova?
Hteo bi ti odgovoriti,a sta me ne zanima od italo disko spotova ? Obozavam tu muziku,radio sam 4 godine kao Dj u Borovo selo ( Hrvatska ) a u to vreme italo disco je bila majka ! Reci mi kako da se domognem tvojih spotova ! Hvala ti unapred prijatelju !!
Pomislili bi da si neki od onih što spavaju po kalemegdanskim budžacima.

Dobre su AKG samo skupe.

Sve sto je dobro je i skupo.Jesu. Skupe su jako.
Ja sam davno slusao i K - 400, isto odlicno sviraju.
Ove 701 kod nas idu i preko 400 eura, tako sam cuo.
A sta mogu kad imam srece sa tim stvarima.
Kako je krenulo jos ce mi u stan upasti Mercedes maybach![]()
Sve sto je dobro je i skupo.
Nisi mi odgovorio a pitao sam te prije mozda 15 ili vise dana... koji je gramofon?
Torens ili nesto drugo?
I to nije istina.
Nakamichi Dragon je jedan od najskupljih dekova a masa ljudi se razocaralo u njega.
Ma rekao sam ti, kakav Torens - toro - bik.
To je Technics SL - 1210 - legendarni gramofon. Gramofon svih gramofona.
Uh...
Nakamichijevi deckovi imaju pozlacene provodnike i zato su skupi.
Culo sluha je kod razlicitih ljudi razlicito pa s toga neko moze da bude i razocaran zvukom.
Pa dobro Technics je dobar gramofon.
Za gramofone vazi da im je rotaciona ploca sto teza (od mermera) i prenosni mehanisam sto kruci da nema vibracija koje se prenose na plocu i iglu.
A koja je glava gramofona? Shure?
Odlicna kombinacija.Da to je istina. Meni se davno desio brum sa igle zbog losijeg gramofona i syebo mi je bas driver na novim Infinity.
Igla je Ortofon concorde DJ s, tkzv. (Blue).
..
Odlicna kombinacija.
Eh da su zvucnici Bowers and Wilkinson ugodjaj bi bio potpun. Mada kako razumjeh imas Infinity.
Naravno Infinity Reference 31 i. To je odlican model.
B&W odavno nije sto je bio.
Ovi Infinity bas vesele usi i ne kvare sluh.
Sad cu ih slikat.![]()
Dugo vremena ne slusam ploce tako da ne zanam ko i sto proizvodi danas. Znam koji su proizvodjaci nekada bili primati u audio svijetu.
Iskreno mi je zao sto su gramofon i ploce pale u drugi plan ali valjda ova tehnika je uslovila to.
Plocu nisam kupio skoro pa 15 godina prodje a imam relativno dobru kolekciju od oko 1.000 LP-a
Sto se tice ovih u MP3 formatu uh... pa mislim da imam skoro sve sto me interesuje. Znaci jedna zvidna kolekcija od oko 250 GB (vjerovatno i vise). Za takvu kolekciju na LP-ima bi bila potrebna jako, jako velika prostorija i pitanje je da li bi sve stalo.
Super su zvucnici.
Ma ja tu i tamo nekad kupim neku plocu. Nikad ti ne mozes muziku naci na mp3 iako je jako puno toga izaslo. Glavne stvari retko ko izripa i stavi mulcima na internet da skinu.
Koliko muzike ima na plocama i trebace godine da ih neko stavi na internet. Na internetu su uglavnom hitovi.
Ja Disco, Pop, Hinrg, Funk pratim 25 godina i sad mi se desi da nadjem neku stvar koju nisam nikad cuo, ali to kad nadjem uvek nadjem na ploci i onda je skinem i stavim na internet da ostali vesele usi isto kao i ja.
I druga stvar, masa ljudi ni ne zanima kako im nesto svira, pa imaju ko zna kakve snimke, ja volim da mi je zvuk dobar i da dobro mamla.
Mp3 radim sve u 320 i na 48 khz. Moje usi vole dobar sound.![]()
Ja imam nesto disko muzike ali posto nisam neki ljubitelj onda je to i razumljivo. Sjecam se koje sam grdne novce ostavljao ispred SKCa osamdesetih i dijelom devedesetih godina kupujici LP-e. Uh... gomila.
Licno ne slusam komercijalnu muziku ali pronadjem sve sto me interesuje. Evo vec pola godine skoro da i nemam potrebu da bilo sto skidam osim neki bootleg iz pitajboga koje godine i iz pitajboga kojeg grada.
Sto se prosjecnih ljudi tice njih zaista ne interesuje kako i sto slusaju vazno je da im tandrce.
Sto se tice MP3 i kompresije na 320 mislim da nema potrebe ... sasvim je dovoljno 192 Kb/ps. Naravno... imaju odlicni pluginovi koji se koriste pri reprodukciji tako da... zvuci jos puuuuno puno bolje.
Evo upravo slusam onaj Jestofunk i zvuci fenomenalno.
Ne... Theme To JFK a slijedi Shake 'em Down zato sam i kazao sto slusam jer je grijeh to slusati na nekim prdavcima.Say It Again.
A on bas trazi dobar zvuk. Italo moze na vecu kompresiju, ali ja ipak radim sve na 320. Jer sad ima memorije svugde.
Ne koristim EQ ni plag inove, ako na flat-u to sve ne svira dobro, nesto u sistemu ne valja.
Tako ranije skinem sa Stanton 680 igle i moram dodati visokih, jer ih je igla srezala. To nije posao, to je syebavanje zvuka.
Ne... Theme To JFK a slijedi Shake 'em Down zato sam i kazao sto slusam jer je grijeh to slusati na nekim prdavcima.
Ne znam koji player koristis za reprodukciju... licno koristim Winamp pa ako koristis njega mogu ti preporuciti jedan plugin i garantujem da ces promijeniti misljenje u vezi pluginova. Ovim pluginom, zvuci koje trenutno ne mozes cuti, postaju cujni. EQ ne koristim ni ja jer sam protivnik svega sto moze poremetiti originalan zvuk