E sad malo paznju valja posvetiti singlovima. Singlovi su isto puno pravni clanovi vinyla kao i maxi singlovi. Sve je isto samo sto je verzija kraca, nema one "rupe" odnosno ritma koji je ubacen da bi dee jay imao vremena smiksati.
Single ili u vecini radio verzije su konkretnije i uglavnom su bolje, jer ne "zamaraju" slusaoca dugim uvodom. Medjutim, kod Itala je situacija drugacija, jer su maxi verzije u glavnom bolje, nego na singlu. Meni je npr. Moon Ray - Comanchero bolja single verzija, nego maxi, ali zato su ostale (kod Itala) uglavnom bolje maxi verzije. Kod Pop-a osamdesetih u vecini su bolje single verzije.
No da ne razvlacim pricu, jer nisam zbog toga ni poceo ovo pisati, nego sam pripremio jednu sliku, neke ce ta slika obradovati, a one druge ljubomorne ce iznervirati. Kako god, bitna stvar je pre svega da postoje osecanja a kakva su - to u ovom slucaju nije bitno.
I pored slike sam pripremio jednu stvar koju sam skinuo sa moje legendarne igle (koju svi hvale i zele da im dam snimke, jer u zivotu nisu culi (ili retko culi) da Italo moze tako dobro svirati), da ljudima razveselim usi i poostrim sluh. Nadalje vrlo mi je drago sto moj uzitak mogu podeliti sa drugima.
Dobro mozda i gresim u jednom, u tome sto mislim da svi dobro cuju, pa tako mogu i prepoznati dobru snimku, nekome to nije hitno, jer voli muziku a usput ima stih na sluhu. Svejedno, bice mu itekako drago, jer sto neko ima slabo culo ukusa, ne znaci da mu dobra torta smeta, jel tako.
Saphir - Shot In The Night (single version) 320 kbps, 48 khz
http://www.megaupload.com/?d=0BMLMY5J
Slike singlova.