Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isprobao sam to. Ne valja, pumpa zvuk.
Obzirom da imam originalne LP-e iz sedamdesetih i odamdesetih godina i da sam ih preslusavao stotinama puta na dobrim uredjajima nikada nisam mogao izvuci maksimum.
Kada sam uzeo racunar rekoh pa ovo je dobro... dobar zvuk ali kada sam nabacio taj DFX tek tada sam po prvi put cuo neke zvuke (frekvencije) koje do tada nisam mogao cuti.
Ko zna zasto je to tako... valjda ondasnja tehnologija snimanja, rezanja, kvalitet vinila...
Ma imam Sony Sound Forge koji je bez premca. U njemu se moze "obraditi" ono sto se zeli ali ja to necu.
Zasto sam napisao ono sto sam prije napisao...
Evo primjer:
Imam prvi LP grupe Bad Company pod nazivom Bad Company koji je izdat tamo negdje 1971.-2. godine.
Imam originalno englesko izdanje CD-a iz 1991. godine koje mi je kao poklon stigao 1992. godine.
E sad ni LP ni CD nisu "dovoljno dobri" dok ne prodju Sound Forge.
Da se nebih zezao sa "normalize" pa onda na "by pass" i "mazimize" (znas vec o cemu govorim) u Sony SF direktno ga pustim preko DFX-a i zavrsava posao.
Da da upravo vidim tvoj post iznad a to objasnjavam primjerom u ovom postu.

hehee Eddy Grant![]()

Nešto je mutna slika,možda je tu i ploča Lepe Lukić
Trpaj na gomilu sve![]()

Ovo se vise ne moze nazvati da imam srece sa tim stvarima. Ne, ja sam King.![]()