malina1980
Početnik
- Poruka
- 1
Hvala na muzici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je iz jednog kluba u Samoboru.
![]()
Drugi s leva je Vuzdar, covek koji ima 160000 ploca. A prvi s desna je moj prijatelj Emil koji ima 4000 hiljade ploca, ali sve vrhunske stvari.
A vi tu pricate o nekim Poznanovicima i Kozlicama - kozlicima i prasicima (koji nemaju nista od Itala ustvari imali 1000 ploca i mislili za sebe da su bogovi), ovo su vam kolekcionari svih vremena i Italo kingovi.
Nije bitno da li poznajemo Kozlicu ili ne znam ni ja koga,bitno je da imaju,1000 ili 5000 nije bitno...znam i ja jednog lika koji je 56 godište i imao je nekada svoj audio klub gde je snimao kasete za celu jugu sa disko i italo disko stvarima...trenutno kući ima oko 12.000 ploča i čovek se ne reklamira ali su zato znali pre 25-30 godina da od njega traže muziku za diskoteke i kućnu radinost.Još uvek na većini njegovih ploča stoji celofan,to dosta govori koliko je pedantan.
Taj Emil sa slike,da nije to možda Hasić?Ako jeste,znam da je donosio na radiju RODA neke ploče i išao mi je na Q sa njegovim arogantnim ponašanjem.Za velikog kolekcionara italo ploča znam (čuo sam ali ga nisam upoznao) jednog iz Makedonije (iz Kičeva).
Ma ti si nesto pomesao. Ovo je ekipa iz Cro. A Edin Hasic je lik iz Bga, Edin i Emil nije isto.
Inace upoznao sam Edina davno i zivi je kreten. On ima mozda oko 400 ploca i to je sve.
.

A kupatilo,terasa,garaža?

Ocekujem da se javis i pohvalis ploce koje sam slikao.
Super su,nego šta...samo,zašto si te ploče posle slikanja morao da ih vratiš?