Dance-objedinjena-tema

Ma evo upravo vrtim discove jer me Realova utakmica puno i ne zanima.. na kraju cu prestati da pijem i skupiti novac za dobar kompjuter sa ogromnim hardom,bruka je da ovolika muzika bude neiskoriscena

Imam sigurno gomilu tih kolekcija ali pitaj qrca gde su,sad cu do Barse pokusati da nadjem bar nesto od Italo-a jer mi se bas slusa

Sad cu skidati te :ok:

E da nema tebe i mene na ovoj temi bi vladalo pravo mrtvilo :lol:
Mogao bi sa tobom da se raspravljam do besvesti ali pošto te znam lično (mada nisam siguran da si do sada ukapirao ko sam ja!? ) neka bude po tvom.....ssssaaaaaammmmmooooooo
NEMOJ DA TI SLUČAJNO PADA NA PAMET DA U BILO KAKVOM NEGATIVNOM KONTEKSTU PIŠEŠ O MAURO FARINI :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Znam, ti si Krca. A meni stizu ploce iz Zagreba stalno.:)

Sta mogu kad poznajem prave ljude.:)

Ma evo upravo vrtim discove jer me Realova utakmica puno i ne zanima.. na kraju cu prestati da pijem i skupiti novac za dobar kompjuter sa ogromnim hardom,bruka je da ovolika muzika bude neiskoriscena

Imam sigurno gomilu tih kolekcija ali pitaj qrca gde su,sad cu do Barse pokusati da nadjem bar nesto od Italo-a jer mi se bas slusa

Sad cu skidati te :ok:

Pravi kolekcionari skupljaju vinyl i ne preteruju u tome.

Jos jedan maxi singl.:D

wa0o05.jpg

Ej Bruce, šminkeru ...Ne seri !!!

Sigurno je muzika koju slušaš, toliko zanimljiva pa si svratio ovde?
Šta si ti, dete cveća? :cvet:

J*bo vas Ho Chi Minh....

Više od vas bolesnika, mrzim samo one bolesnike koji prave viruse.

Poslednja izmena:
Ej Bruce, šminkeru ...Ne seri !!!

Sigurno je muzika koju slušaš, toliko zanimljiva pa si svratio ovde?
Šta si ti, dete cveća? :cvet:

Više od vas bolesnika, mrzim samo one bolesnike koji prave viruse.

Sta ti je covece sta me napadas nisam nista lose rekao niti sam nesto rekao za DISKO MUZIKU???????:eek::eek::eek:Zasto sam bolesnik???

Pa jel ti ubrajas Brenu u disko???:eek::eek::eek:

E sad izgleda sto ti slusas Lepu Brenu i sto mislis da je i ona disko pored Karleuse i Cece pa si se nasao uvredjen i prozvan ja nisam kriv...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Ja volim dobru disko muziku da ponekad cujem kao i ostale pravce kvalitetne muzike koja je bez kica i sunda i postujem taj pravac...... ne znam sta ti bi?????

Ja samo gledao tesnu kozu skoro i kad sam video temu nisam mogao da odolim da napisem ono - pravi pkazatelj kako je nas narod primio DISCO kulturu

p.s.A ako si ti strucnjak za disko jel kad izadjes u diskoteku zalizes kosu ki da te krava liznula i jel oblacis one pretesne zvonarke sto svetlucaju rozo-zuto-crveno??????

Ja kad izadjem u Rok kafic imam starke/kaubojke kosu,rokericu jaknu itd....

Nije da se hvalimo ali...

CLOSED
Hi my friend,

First of all, FANTASTIC !!! the italo party video in Belgrade. And thanks for use our song "Crazy Love". We will include it in our Myspace and Facebook.

If you know someone who organice italo partys, and want to hire us, we are starting the promotion.

Thanks for all and take care,

Gabriel & Elisabet
(CLOSED)

http://www.myspace.com/closed01

...kad odete na njihov myspace videćete na njihovoj naslovnoj video sa naše žurke na brodu a koji je napravio jedan veliki italo disko fan iz Vršca,odakle je i preuzet ovaj tekst.
Pozdrav za njega :bye:

@Bruce
...Ja kad izadjem u Rok kafic imam starke/kaubojke kosu,rokericu jaknu itd....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...I nakarminišeš usta i nacrtaš zvezdu, kao ovaj sa tvog avatara?

(Blago tebi imaš kosu...koji šampon koristiš ?)
Rokerica... jel to kožna jakna? Što je nose i metalci i pankeri ?
Pravi Rocker nosi Jeans.
Rock kafic ?...Jel ima toga još i gde, a da nije Alabama ?

Pazi i ja slušam sve žanrove, volim dobar Rock i ostalo... sve što mi odgovara,
(mada od KISS-a samo 1-2 pesme).
Ali kad bi pravom rokeru rekao za Kiss Band....on bi ti rekao da su to diskaci, tako da mozda ipak nisi promasio forum.

Poslednja izmena:
@Bruce
...Ja kad izadjem u Rok kafic imam starke/kaubojke kosu,rokericu jaknu itd....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...I nakarminišeš usta i nacrtaš zvezdu, kao ovaj sa tvog avatara?

(Blago tebi imaš kosu...koji šampon koristiš ?)
Rokerica... jel to kožna jakna? Što je nose i metalci i pankeri ?
Pravi Rocker nosi Jeans.
Rock kafic ?...Jel ima toga još i gde, a da nije Alabama ?

Pazi i ja slušam sve žanrove, volim dobar Rock i ostalo... sve što mi odgovara,
(mada od KISS-a samo 1-2 pesme).
Ali kad bi pravom rokeru rekao za Kiss Band....on bi ti rekao da su to diskaci, tako da mozda ipak nisi promasio forum.

Ocigledno da si cuo 5 pesama od kISSA kad mislis da su samo 2 dobre (i to ces verovatno da navedes one najjkomercijalnije)

A to sto ste se svi zivi nalozili na avatar to govori o vasem IQ.....Ako mi je avatar takav ne znaci ujutru kad izadjem da kupim hleba da se isminkam ko oni........

A Kiss bend je u muzici vise od 40 god tako da lupas gluposti...pravi rokeri i slusaju KIss a ne samo Mejdene i Metaliku - to su klinci pozeri....

Sto se tice oblacenja - nosi se i jeans jakna ali jakna rokerica je rokerska jakna - to sto je nose i pankeri pa iznabodu one svakojake nitne i siljke njihov problem......

Sto se tice rock kafica ima ih i to onih pravih bar po jedan u svakom gradu tako da si ti lose informisan.....Pre ce biti danas da nadjes pravi rock klub nego pravu diskoteku - to ustvari ne postoji a ne rok klub.....

Eto ja tebi odgovorih,a sad ti meni kazi jel zalizes kosu kad izadjes u diskac i da li nosis one tesne gejevske zvonarke sto sijaju u mraku kao sajni disko bol???????

A izvini da pitam jel disko muzika ona fesn pojava koja je pocela u sred rok ekspanizje kad su pravi maco muskarci osisali kosu,zalizali je sa briljantinom,poceli da oblace kicaste sarene zenske stvari koje se sijaju i poceli da se utezu u tesne svetlece zvonarke - ko sto rade danasnje turbofolkasice?????I onda takvo musko ode u diskac pa se trtomoodi i gra a izgleda tako gejevski.........Kakav kic i sund

Mile voli disko disko
a ja kolo sumaaaaadisko
da budemo blisko blisko
armonika svira DISKO

Oj Haj!!!!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Disco kultura iks puta bolja od rocka ;P
zna se redosled prioriteta: ritam, pa zatim melodija i ostalo;
ma ajte, geeeeejevski ... xD
o disco plesacima mozes samo da se neizmerno divis;
ne postoje te reci hvale koje su makar priblizno udostojene da definisu to savrsenstvo.
disco, zbog njega su pesma i ples postali jedno :heart:
tekstovi, sa uvek pozitivnom porukom;
ma, raj iz kog ne zelis da izadjes ...

DiscoBall.jpg

Back