Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Ocigledno da si cuo 5 pesama od kISSA kad mislis da su samo 2 dobre (i to ces verovatno da navedes one najjkomercijalnije)
A to sto ste se svi zivi nalozili na avatar to govori o vasem IQ.....Ako mi je avatar takav ne znaci ujutru kad izadjem da kupim hleba da se isminkam ko oni........
A Kiss bend je u muzici vise od 40 god tako da lupas gluposti...pravi rokeri i slusaju KIss a ne samo Mejdene i Metaliku - to su klinci pozeri....
Sto se tice oblacenja - nosi se i jeans jakna ali jakna rokerica je rokerska jakna - to sto je nose i pankeri pa iznabodu one svakojake nitne i siljke njihov problem......
Sto se tice rock kafica ima ih i to onih pravih bar po jedan u svakom gradu tako da si ti lose informisan.....Pre ce biti danas da nadjes pravi rock klub nego pravu diskoteku - to ustvari ne postoji a ne rok klub.....
Eto ja tebi odgovorih,a sad ti meni kazi jel zalizes kosu kad izadjes u diskac i da li nosis one tesne gejevske zvonarke sto sijaju u mraku kao sajni disko bol???????
A izvini da pitam jel disko muzika ona fesn pojava koja je pocela u sred rok ekspanizje kad su pravi maco muskarci osisali kosu,zalizali je sa briljantinom,poceli da oblace kicaste sarene zenske stvari koje se sijaju i poceli da se utezu u tesne svetlece zvonarke - ko sto rade danasnje turbofolkasice?????I onda takvo musko ode u diskac pa se trtomoodi i gra a izgleda tako gejevski.........Kakav kic i sund
Mile voli disko disko
a ja kolo sumaaaaadisko
da budemo blisko blisko
armonika svira DISKO
Oj Haj!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudski,bez svađe:idi tamo gde možeš komotno da iznosiš svoja osećanja o muzici koju voliš a da ne vređaš druge

Toxico molim te,na ovome neka se i završi ta vaša rasprava