Dance-objedinjena-tema

Ocigledno da si cuo 5 pesama od kISSA kad mislis da su samo 2 dobre (i to ces verovatno da navedes one najjkomercijalnije)

A to sto ste se svi zivi nalozili na avatar to govori o vasem IQ.....Ako mi je avatar takav ne znaci ujutru kad izadjem da kupim hleba da se isminkam ko oni........

A Kiss bend je u muzici vise od 40 god tako da lupas gluposti...pravi rokeri i slusaju KIss a ne samo Mejdene i Metaliku - to su klinci pozeri....

Sto se tice oblacenja - nosi se i jeans jakna ali jakna rokerica je rokerska jakna - to sto je nose i pankeri pa iznabodu one svakojake nitne i siljke njihov problem......

Sto se tice rock kafica ima ih i to onih pravih bar po jedan u svakom gradu tako da si ti lose informisan.....Pre ce biti danas da nadjes pravi rock klub nego pravu diskoteku - to ustvari ne postoji a ne rok klub.....

Eto ja tebi odgovorih,a sad ti meni kazi jel zalizes kosu kad izadjes u diskac i da li nosis one tesne gejevske zvonarke sto sijaju u mraku kao sajni disko bol???????

A izvini da pitam jel disko muzika ona fesn pojava koja je pocela u sred rok ekspanizje kad su pravi maco muskarci osisali kosu,zalizali je sa briljantinom,poceli da oblace kicaste sarene zenske stvari koje se sijaju i poceli da se utezu u tesne svetlece zvonarke - ko sto rade danasnje turbofolkasice?????I onda takvo musko ode u diskac pa se trtomoodi i gra a izgleda tako gejevski.........Kakav kic i sund

Mile voli disko disko
a ja kolo sumaaaaadisko
da budemo blisko blisko
armonika svira DISKO

Oj Haj!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljudski,bez svađe:idi tamo gde možeš komotno da iznosiš svoja osećanja o muzici koju voliš a da ne vređaš druge ;)
Toxico molim te,na ovome neka se i završi ta vaša rasprava ;)

Da su bar zvoncare i zenske stvari... Prosli put sam jedva zivu guzicu izvukao....

disco_discharge_gay_disco_&_hi_nrg.png

Tracklist CD1: Disco Discharge. Gay Disco & Hi NRG

01. Disco Kicks - Boys Town Gang (8:35)
02. It’s A War - Kano (6:51)
03. 03. I’m A Man - Macho (17:34)
04. Make It On My Own - Free Enterprise (6:22)
05. Color My Love - Fun Fun (7:38)
06. S.O.S Fire In The Sky - Deodato (6:46)
07. Love Trap - Astaire (8:55)
08. Don’t Pretend To Know - Tapps (7:15)
09. Losing My Mind - Liza Minnelli (7:00)

Tracklist CD2: Disco Discharge. Gay Disco & Hi NRG

01. American Love - Rose Laurens (6:41)
02. I’m A Model - Valerie Claire (6:08)
03. Passion - Flirts (8:58)
04. Cruisin’ The Streets (Cruisin’ Rejected The Pick Up Busted Reprise) - Boys Town Gang (13:08)
05. Hey Hey Guy - Ken Laszlo (7:35)
06. Feel It - Gilles, Samantha (7:31)
07. Saving Myself - Eria Fachin (6:51)
08. Gloria - Laura Branigan (4:49)
09. Savin’ Myself (For The One That I Love) - Oh Romeo (6:15)
10. Take Off - Harlow (10:17)

Rokaj, Mile!

Disco kultura iks puta bolja od rocka ;P
zna se redosled prioriteta: ritam, pa zatim melodija i ostalo;
ma ajte, geeeeejevski ... xD
o disco plesacima mozes samo da se neizmerno divis;
ne postoje te reci hvale koje su makar priblizno udostojene da definisu to savrsenstvo.
disco, zbog njega su pesma i ples postali jedno :heart:
tekstovi, sa uvek pozitivnom porukom;
ma, raj iz kog ne zelis da izadjes ...
:confused::rtfm::confused:

I rock i disco imaju i kvalitetnu muziku , a i kic gde je sve preterano i na isti kalup.
Rok nije toliko muzika za plesanje , disko jeste , sto ne znaci da rok nema ritma ), da nema ne bi bio muzika)
disko nije muzika tako komplikovana kao rock , rock ima po meni bogatije prelaze
(izuzetak AC/DC , oni vrte tri akorda , a ponekad i 4)
KISS nije disco, samo postoje odredjeni ljudi koji ne mogu da svare uticaj nekog drugog zanra na rock u odredjenom vremenskom periodu, i to je glupo. Jer da nema toga svaki zanr bi se sveo na nekoliko grupa i njihove pesme.
I was made for lovin' you je sve jedno dobra pesma.
:D

:confused::rtfm::confused:

I rock i disco imaju i kvalitetnu muziku , a i kic gde je sve preterano i na isti kalup.
Rok nije toliko muzika za plesanje , disko jeste , sto ne znaci da rok nema ritma ), da nema ne bi bio muzika)
disko nije muzika tako komplikovana kao rock , rock ima po meni bogatije prelaze
(izuzetak AC/DC , oni vrte tri akorda , a ponekad i 4)
KISS nije disco, samo postoje odredjeni ljudi koji ne mogu da svare uticaj nekog drugog zanra na rock u odredjenom vremenskom periodu, i to je glupo. Jer da nema toga svaki zanr bi se sveo na nekoliko grupa i njihove pesme.
I was made for lovin' you je sve jedno dobra pesma.

:D

:ok::ok::ok::ok::ok::ok:
:super::super::super::super::super::super::super::super:
:klap::klap::klap::klap::klap::klap:

:mrgreen:

Oprostite, moro sam. :)

A kakve veze ovo ima sa diskacima????Ppatka je pank????

Pa ako odslušaš pesmu - kašće ti se samo. :)

Mada, ne bih preterano da spamujem temu, ovo je trebala da bude samo sitna (dobronamerna! :)) provokacija za ljubitelje disko muzike, a ako sad s tobom uđem u razgovor, poznajući tvoja sabrana dela - bojim se gde će to da završi. Laku noć. :)

Hvala Bogu...ako nemate ništa pametno ovde da postujete prebacite se na drugi kolosek.

Hvala Bogu...ako nemate ništa pametno ovde da postujete prebacite se na drugi kolosek.

Nemoj tako pogresno da se izrazavas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ti imas nesto "PAMETNO" da kazes????????

Nekaze se pametno nego NEMOJ NISTA DA KAZES AKO NIJE U VEZI SA TEMOM!!!!!!!!!

A ne nemoj da kazes nesto pametno ili glupo.....

To je tako dzovanski od tebe a uostalom veliki broj ljudi upoterbljava ovu recenicu na forumu...

To je diskriminacija....Znaci glupi ljudi ne smeju da postuju iako je to u skladu sa temom????Pa nisu oni jadni krivi sto su glupi pa nemaju STA PAMETNO DA KAZU!!!!!!Znaci po tebi ONI NE SMEJU DA ISKAZU SVOJE MISLJENJE??????

A i ova tema tj tvoj "KOLOSEK" sta mislis to je kao srediste inteligencije i pameti???A sto da se prebacimo na "drugi kolosek" pa da tamo "pricamo nista pametno"......Valjda si hteo da kazes da ne valja nigde lupati gluposti,ni na jednoj temi a ne samo ta tvojim diskacima egocentrice mali........

A EVO NESTO PAMETNO OD MENE A I UJEDNO U SKLADU SA TEMOM:rotf:

Kako je nase podneblje dozivelo nagli procvat disko kulture (preuzeto iz socioloskih istrazivanja)

Mile voli disko disko
A ja kolo sumaDISKO
Da budemo blisko blisko
Armonika svira DISKOOOOoooo

Oj Haj

p.s.
"Idi kazi Breni Sojic trazi Mile voli disko.....Ocu uz meze i ventilator da im uvalim":hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Iz koje si ti ludare pušten...verovatno da si propustio neke lekove da popiješ.

Aha da da da tako je......prvo se pravi pametan a kad ispadnes glup i kad ti nestane argumenata ond POD OBAVEZNO VREDJATI SAGOVORNIKA jer nista drugo ne preostaje a sujeta je velika ne odgovoriti na pametan post uvredom....Zato bolje pametan da se napravi ludim nego da pa je bolje biti i glup nego lud i odna si sken'ao sagovornika i izlazis kao pobednik debate....Brrraaaaavvoooooo

(Preuzeto iz knjige "Kako komunicirati na forumu" poglavlje - "Kako da pobedite sagovornika iako ste gluplji od njega" )

Aha da da da tako je......prvo se pravi pametan a kad ispadnes glup i kad ti nestane argumenata ond POD OBAVEZNO VREDJATI SAGOVORNIKA jer nista drugo ne preostaje a sujeta je velika ne odgovoriti na pametan post uvredom....Zato bolje pametan da se napravi ludim nego da pa je bolje biti i glup nego lud i odna si sken'ao sagovornika i izlazis kao pobednik debate....Brrraaaaavvoooooo

(Preuzeto iz knjige "Kako komunicirati na forumu" poglavlje - "Kako da pobedite sagovornika iako ste gluplji od njega" )

Super...pametni,ti lepo nastavi da čitaš tu knjigu a nas glupave ostavi na miru ;)

Ajde ljudi opet diskutujte kao sav fin i normalan svet, a ti Brus zli prestani da ides naokolo i da govoris ljudima kako to sto slusaju nije dobro i sl. jer nisi ni ti najpametniji. svako ima pravo da slusa sta mu je volja svidelo se to tebi ili ne. Za nekoga je tvoja muzika najobicnije smece pa ti ne servira to u lice na svakoj temi, tako i ti prestani to ljudima da serviras i pusti ih da slusaju ono sto im se slusa. . . U suprotnom znas kako prica ide. . .

Ajde ljudi opet diskutujte kao sav fin i normalan svet, a ti Brus zli prestani da ides naokolo i da govoris ljudima kako to sto slusaju nije dobro i sl. jer nisi ni ti najpametniji. svako ima pravo da slusa sta mu je volja svidelo se to tebi ili ne. Za nekoga je tvoja muzika najobicnije smece pa ti ne servira to u lice na svakoj temi, tako i ti prestani to ljudima da serviras i pusti ih da slusaju ono sto im se slusa. . . U suprotnom znas kako prica ide. . .

pA JA NISAM REKAO DA NE VALJA DISKO MUZIKA!!!!!!!!!!!!Cak sam hteo da kazem da i sam ponesto slusam ali nisam stigao odmah me napali tipa ajde bezi rokeru vi ste klosari mi smo muzevni sto se utezemo u tesne zvonarke i roze majice sa sljokicama i ulje u kosu pa ko kad te krava olize......A ja sam samo bio napisao kako su nasi ljudi nekada doziveli disko kulturu - "mile voli disko" a i sama ta disko muzika kod nas je polago prerasla u turbo folk a diskoteke se pretvorile u folkoteke samo sto je i dalje isto ime Discoteque Bla bla bla a unutra Mile Skitic i Aca Slukac....

Da ne bih ponavljao,samo ću citirati moj post od pre tačno godinu dana.

Nije loše podsetiti se koji je to majstor italo disko muzike rođen na današnji dan:

M A U R O F A R I N A

Rođen je 09.12 1956. godine u Brescia, malom mestu između Milana i Venice. "The Beatles" su izvršili najveći uticaj na njega, kao šestogodišnjak je već svirao sve njihove pesme. Svoju kolekciju ploča je započeo kupovinom "I Want To Hold Your Hand" i ubrzo posle toga nabavio je svoju prvu gitaru i sam je naučio da svira. Sa 11 godina osnovao je svoj bend "Albatros". U bendu je svirao ritam gitaru i pevao, a uglavnom su pevali pesme iz repertoara grupe "The Beatles" kao i ostale popularne pesme iz toga toba. Kao osamnaestogodišnjak učio je mehaniku. Ipak je muzika ostala na mestu Br.1 za njega. Njegov sledeći korak je kada se priključio Italijanskoj najboljoj plesnoj grupi toga doba "Caravan". "Caravan" je prva Italijanska grupa koja je svirala stvari od Bobby Orlanda, Sylvester-a, Patrick Cowley-a i mnogih drugih izvođača.
Jednog dana 1975 . godine dok je grupa "Caravan" nastupala u Veroni pred 15.000 gledalaca Mauro upoznaje Giuliano Crivellente-a, talentovanog mladog izvođača koji je već radio sa mnogim popularnim italijanskim umetnicima. Odmah po upoznavanju počeli su sa snimanjem u Giuliano-vom studiu. Kako je vreme prolazilo zajedno su napisali više od 1.000 pesama i producirali preko 1.500 naslova, prodavši više od 10.000 albuma kao i nekoliko miliona singlova.
1981. Mauro Farina osniva Factory Sound Studio, S.A.I.F.A.M.. Posle nekoliko godina u radu sa mnogim producentima i izdavačima Factory Sound Studio je izdao veliki hit Ken Laszla "Hey Hey Guy", koja je bila dobro kotirana i singl se jako dobro prodavao širom sveta. U osamdesetim Mauro Farina i Factory Sound Studio su napravili nebrojeno mnogo hitova i njegova muzika se izuzetno dobro prodavala širom sveta, Japan, jugoistočna Azija, Severna Amerika itd. Mauru se takođe može prepisati i nastanak "Japanes High-Energy"-a.
Kao pevač, kompozitor i producent snimio je na stotine ploča. Početak njegovog komponovanja počinje 1980. godine, ali prva ploča potiče iz davne 1983. koju je realizovao kao Brand Image u numeri “Are You Loving”. On je stvarao zajedno sa Giuliano Crivellente-om i Giacomo Maiolini-em za kuću Time Records, koja je realizovala najuspešnija muzička ostvarenja.
Mauro je imao mnogo imena na pločama: produkcija za klasične italijanske izvođače Atrium, Danny Keith, Riki Maltese ili Joe Yellow stvarno je Mauro Farina, ali je radio kao Tension, Brand Image, Thomas & Schubert, Mark Farina…
Mauro je bio vodeći glas u Radiorami od 1985. do 1989. godine. Od pesme “Desire” (1985) do “Baciami” (1989), posle čega se Mauro bavio samo produkcijskim poslom i nije pevao.
Mauro Farina je bio važan producent i za kuću Asia Records i on 1993. kreira Euro-Energy etiketu 21st Century Records kojoj je osnova S.A.I.F.A.M., u ovoj etiketi je Giuliano Crivellente i drugi poznati producent Fabio Turatti.
Iako se Mauro sada skoncentrisao na posao producenta za S.A.I.F.A.M. on nije zaboravio svoju karijeru pevača i realizuje za ovu etiketu svoju novu pesmu koju je komponovao i producirao sam (Orlando-va “Wasting Water” realizovana 1994.)
Danas Mauro radi kao predsednik S.A.I.F.A.M.-a, rukovodi sa još pet kompanija pod S.A.I.F.A.M. imenom. Poseduje šest studija i upravlja sa ukupno 37 diskografskih kuća. Udružen je i sa Grammy pobednikom Jeff Johnson-om iz Interhit Records-a.

Za mene je on bio i ostao majstor i kralj italo disko scene :worth:

:rodjendan: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :pivce:

Mule voli dosko disko a ja kolo sumaDISKO
da budemo blisko blisko
armonika svira dickooooooo

Alo bre ljudi pade vam tema na 3.stranu......

Evo kakav profil ljudi slusa disko muziku

Znaci kad izadjete u diskoteku i merkate neku ribu i hocete da se zaljubi u vas samo dva puta kazite

MILE VOLI DISKO DA BUDEMO BLISKO
MILE VOLI DISKO DA BUDEMO BLISKO

i bicete bliski sa tom ribom.......a devojke sa frajerom - vazi za oba pola,jer glupost ne bira polove.......

:zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace:

Back