danasnji muskarci

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
da li znaju sta zele?
da li znaju koja im je uloga DANAS?
posto se cesto pozivaju na srecna vremena nasih prababa gde se znalo ko je musko ko je zensko:lol:
dakle, sta je to sto savremeni srpski muskarac ne kapira pa ne zna kako da bude musko, niti sta se od njega ocekuje...

ps. tema inspirisana muskom vristecom frustracijom na ovom forumu gde sludjeni ne znaju sta i kako i kako da budu muskarci :manikir:pa zbog svoje izgubljenosti pljuju po zenama, jel

Фора је у томе што сте ви покушале да будете мушкарци, у тој дебилној борби са нама, па кад сте виделе да вам не иде глупо вам је било да се вратите у улогу ЖЕНЕ, па је онда лакше рећи да ми не знамо своје улоге него признати пораз. Пријатно.

nadam se da ovo nije inicirala ona moja tema...:sad2:

Ма јок, моја тема јој је била инспирација.. Пошто је она то схватила тако да ми не желимо да будемо заштитници, а није ни скапирала да се тема врти око њиховог болесног ега.

da li znaju sta zele?
posto se cesto pozivaju na srecna vremena nasih prababa gde se znalo ko je musko ko je zensko:lol:
dakle, sta je to sto savremeni srpski muskarac ne kapira pa ne zna kako da bude musko, niti sta se od njega ocekuje...

ps. tema inspirisana muskom vristecom frustracijom na ovom forumu gde sludjeni ne znaju sta i kako i kako da budu muskarci :manikir:pa zbog svoje izgubljenosti pljuju po zenama, jel

Ja hocu ****** a taj klasni polozaj me ne zanima bas.

da li znaju sta zele?

Današnji muškarac - samo da nije ženturača... Eto, na to se spalo...

I danas treba da se štiti porodica i žena, ali glavom.

da li znaju sta zele?

Mislim, da dobra većina ne zna šta želi/ e. Uloga njihova, je da budu zaštitnici. Vazdan bila, i oduvek će biti. Naprosto, zaštitnik zajedničkog doma, žene koju voli. Dzentlmen, nežnog srca, a opet jak karakterno, koji može da izdrži sve pritiske vremena, a opet divan suprug i nežan otac. Dobra većina ne zna, ne ume ili ne može da se nosi sa tim. U mojim očima, samo takav muškarac je pravi muškarac. Koji nije vezan za maminu suknjicu, koji iam svoj stav i naprosto zna šta hoće od života. Od sebe, kao i od žene sa kojom je.

evo, otvorite srca junacka da probamo da nesto uradimo po pitanju tog vaseg hronicnog nezadovoljstva
nadam se da ce moci da se vodi otvorena, konstruktivna i zdrava polemika
Obilazim ove sajtove za upoznavanje . Svaka druga pise za sebe da je zahtjevna . Posaljem ja jednoj poruku
i pitam je sta ona podrazumijeva pod tim ZAHTJEVNA . Dobio sam spisak zahtjeva koji ona postavlja muskarcima
koji je bio duzi od Gorskog vijenca . Rekao sam joj , dobro , to trazis . A sta nudis ? Nisam dobio nikakav spisak .

Mislim, da dobra većina ne zna šta želi/ e. Uloga njihova, je da budu zaštitnici. Vazdan bila, i oduvek će biti. Naprosto, zaštitnik zajedničkog doma, žene koju voli. Dzentlmen, nežnog srca, a opet jak karakterno, koji može da uzdrži sve pritiske vremena, a opet divan suprug i nežan otac. Dobra većina ne zna, ne ume ili ne može da se nosi sa tim. U mojim očima, samo takav muškarac je pravi muškarac. Koji nije vezan za maminu suknjicu, koji iam svoj stav i naprosto zna šta hoće od života. Od sebe, kao i od žene sa kojom je.

Mogu Jeco, ali nemaju odgovarajuću motivaciju pa se prepuštaju bludništvu.:lol:

Obilazim ove sajtove za upoznavanje . Svaka druga pise za sebe da je zahtjevna . Posaljem ja jednoj poruku
i pitam je sta ona podrazumijeva pod tim ZAHTJEVNA . Dobio sam spisak zahtjeva koji ona postavlja muskarcima
koji je bio duzi od Gorskog vijenca . Rekao sam joj , dobro , to trazis . A sta nudis ? Nisam dobio nikakav spisak .

Možeš da zahtevaš od drugoga/e, samo isto ono, što si i sam/a u stanju da pružiš. Ljudi imaju malo danas, rekla bih...povišen stepen kompleksa ionako visokog kompleksa više vrednosti.

da li znaju sta zele?

Odakle tebi da oni ne znaju kako da budu muskarci, pa kao zato vriste ? Mozda bas negoduju jer znaju sta zele, a okolnosti koje vi zene pravite idu protivno tome u okrilje licemerja.
I isto tako odakle tebi da bilo sta treba da se ocekuje od savremenog muskarca?
I odakle ti to da muskarac treba da ima neku ulogu?
I zasto mislis da ne kapira,jer mozda bas zato sto kapira pa se tako ponasa?

Došla su strašna vremena kada muškarci štite žene od njih samih.:rotf:

Nisi daleko od istine.

Nekad i sebe i ženu i malog šttitim baš od sebe. Direktno smo bačeni na kolena nevidljivim oružjem. Užasno sam nekad povređen kada sam svestan vezanosti za poziciju, koju sam na prvi mah birao, a potom sam hteo na primer da proširim znanja, ili da obezbedim krov nad glavom, a bio sam vezan i zguran tamo negde dole.

I danas je tako - nema plana B, nema onog - trudi se više, traži bolje, biće nešto. Vezani smo i nekim nevidljivim lancima zarobljeni. Sve je oko novca. Jednom kad bismo sa modernim tekovinama raskrstili i otišli negde udaljeni da od svojih ruku živimo i prehranjujemo se i mirno služimo otadžbini i Bogu, bili bismo ismejani od društva. Problem je jedan jedini - to društvo u otrovima psihofizičkim, bi kraće živelo od nas, ali se bojimo takve odluke. Muške glave, koje bi se toga dohvatile su ili odrubljene, ili su negde daleko.

Na Hilandaru i danas kažu: Srbiji će biti bolje kada se u njoj bude okupilo 300 pametnih i mudrih glava. Ali ne da osnuju stranku.

ako covek dananjsnice, ne pronadje i ne postavi vrlo dobro/odlicno ili barem solidno vrednosti kojima tezi, totalno se ili zbuni i prodje mu vreme u preispitivanju i izbiranju ili batali sve i postavi mashinu u perpetum mobile s jedinim ciljem da ojacha ego.

Mogu, znam ja to, da mogu. Problem, je..ako možemo ga nazvati problemom, jel te...Samo im treba prava i odgovarajuća žena, koja naprosto može ići u korak sa njim, jednostavno, osećaj, kada kažeš, da neko može da te prati kroz život...i eto im dobre motivacije. :)

Jeco, muškarac koji nešta vredi može sebi da dopusti izvesnu dozu bahatosti da ne korača u korak sa nekom prosto proširenom ženom.Što će reći kvalitet traži kvalitet.

da li znaju sta zele?
legenda<3 haha

a to su fegeti msm samo nam objashnjavaju koko su retrdirani vo no

Back