uvek je bolja bolja riba od loše imbecilu patuljasti. a to što si ti pasivac u krevetu (ko i u životu) pa voliš da te ženka izdominira, usput verovatno i izbičuje ili nagura dildo u šupak, je stvar tvog edipovog kompleksa kad već pričamo o kompleksima. znači nemoj na druge da projektuješ svoju patologiju hobitu već je zadrži za sebe.
dalje, da nisi slepac shvatio bi pod jedan da tvoja prvobitna replika na moj post je ispad sam po sebi jer je potpuno van konteksta, naime pričao sam o dubljim vezama a ne usputnim opaljivanjima što je vrlo bitna razlika ako pričamo o relevanciji skilova te i te ribe. tako recimo ***** koju je neko odabrao da s njom provede iks meseci/godina ne mora da bude posebno vešta jer će vrlo brzo naučiti a vremena ima. mnogo bitnije od toga je da ne bude ogrezla u std i da nema taj tip karaktera za koji je njen promiskuitet uvek dobar lakmus. kapiraš frodo? bolje je trpeti je nekoliko seksova neuku nego lizati ko zna čije kondilome. al sad šta znam, možda ti to i voliš