Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Puknem od srama kad vidim kakvi ste j**ači.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма ок, опуштено.@razrušitelj - obojica polazimo od različitih aksioma potpuno i mislim da se ne možemo složiti![]()
Postavljac teme je nevin i zato se boji kres seme.Nema tu morala,brige za narod i sl.
Covek treba da gleda svoje doope i da se usavrsava,da uci,da se bavi raznim stvarima i da tezi da bude najbolji u tome,ostale ko hebe. Ostali su totalno nebitni,najbitniji si ti i sta ti radis.
ako nisi evropski-hriscanski Desnicar imas velikog potencijala da to postanes
smekeru nisam te prepoznao
evo ti 5 bambija za tebe
bas si odlican lepi i si mi boban?
Idi proveri da li sam kod tvojih rodjaka
Neverovatno je koliko te nekoliko rečenica klasifikuju kao tipskog morona; kao što svinje grokću, tako se i ti proseravaš, uvek na isti način. Pravo govedo.
Sinorina Abel drago mi je da sam vas nasmejao,posto ste vi devojke u Srbiji mnogo duhovite danas,nasmejte i vi mene kao sto sam ja vas i ulepsacete mi zivot,. User Friendly smekeru nisam te prepoznao,ti si ko Duke smeker iz Madrida koji se sam borio protiv kolumbijske mafije i nekako ih na kraju pobedio,User Friendly bravo,evo ti 5 bambija za tebe,sada si me kao isprozivao, bas si odlican lepi i si mi boban?Idi proveri da li sam kod tvojih rodjaka u Taskentu.Ubuduce ako ima neko nesto pametno da kaze o ovoj temi,vrlo rado cu da prodebatujem,konstruktivan razgovor kucu gradi.
Samo potvrdjujes moju teoriju. Zbog takvih likova kao sto si ti desnica je nesto sto se karakterise kao nazadno i stvar za glupane.