Danasnje devojke!

• Začetnik teme Začetnik teme Xyss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postavljac teme je nevin i zato se boji kres seme. :mrgreen: Nema tu morala,brige za narod i sl.

Covek treba da gleda svoje doope i da se usavrsava,da uci,da se bavi raznim stvarima i da tezi da bude najbolji u tome,ostale ko hebe. Ostali su totalno nebitni,najbitniji si ti i sta ti radis.

Postavljac teme je nevin i zato se boji kres seme. :mrgreen: Nema tu morala,brige za narod i sl.

Covek treba da gleda svoje doope i da se usavrsava,da uci,da se bavi raznim stvarima i da tezi da bude najbolji u tome,ostale ko hebe. Ostali su totalno nebitni,najbitniji si ti i sta ti radis.

Pametnice :mrgreen: kratko i jasno!

Postavljač teme da sačuva 50e, ja to radim jeftinije, uostalom studentkinje iz provincije koje nemaju ni za kiflu su uvek bolje rešenje :zper::zper::zper:

Razrusitelju citao sam sada pazljivo tvoje postoje i mogu da ti kazem da si u pravu generalno i da se slazem 100 posto sa tobom,svaka cast, ako nisi evropski-hriscanski Desnicar imas velikog potencijala da to postanes.Danas je kao sistem vrednosti u ovom Globaliziranom drustvu u svetu bitno FOLIRANJE I BITI NE REALAN I ONO STO NISI TI USTVARI.Sve je to planski povezano i uradjeno,demoralisu se pre svega Bela-evropska-hriscanska drustva,gde je bitno FOLIRANJE,INTERES,ZADOVOLJSTVO,MATERIJALIZAM, NADMENOST ILI NAFURANOST I NEKAKVO PRIMITIVNO DOKAZIVANJE ILI ZARGONSKI K..RCENJE.Tacnije zravo-razumski sistem vrednosti je nekako funkcionisao Razrusitelju do 1945,posle je krenula USA globalizacija i sve krenulo nizbrdo u Evropi i svetu,osim u SFRJ od 1980 do 1990 gde je nekako spontano drustvo u SFRJ pocelo da se uzdize posle 35 godina Titovog mraka i da napreduje.Nazalost to je bilo kratkog maha i 1991 je poceo raspad nase bivse SFRJ i sve je krenulo 5 brzinom nizbrdo nazalost.

Poslednja izmena:
Srbija u Noevom Potopu a ti se smejes,strasno, sta je smesno,nisi cuo za evropske-hriscanske Desnicare,ima nas sirom Evrope,hteo sam reci da imamo skoro iste stavove po pitanju danasnjih mladih devojaka u Srbiji a i srpskom,evropskom i svetskom drustvu u globali a i vecina evropskih-hriscanskih Desnicara ima slican stav kao Razrusitelj,Comprende Diekrt.Vidim stavio si ovog Jesovana na svom niku,taj fazon ;),hahaha.

Sinorina Abel drago mi je da sam vas nasmejao,posto ste vi devojke u Srbiji mnogo duhovite danas,nasmejte i vi mene kao sto sam ja vas i ulepsacete mi zivot,;) . User Friendly smekeru nisam te prepoznao,ti si ko Duke smeker iz Madrida koji se sam borio protiv kolumbijske mafije i nekako ih na kraju pobedio,User Friendly bravo,evo ti 5 bambija za tebe,sada si me kao isprozivao, bas si odlican lepi i si mi boban?Idi proveri da li sam kod tvojih rodjaka u Taskentu.Ubuduce ako ima neko nesto pametno da kaze o ovoj temi,vrlo rado cu da prodebatujem,konstruktivan razgovor kucu gradi.

Poslednja izmena:
Sinorina Abel drago mi je da sam vas nasmejao,posto ste vi devojke u Srbiji mnogo duhovite danas,nasmejte i vi mene kao sto sam ja vas i ulepsacete mi zivot,;) . User Friendly smekeru nisam te prepoznao,ti si ko Duke smeker iz Madrida koji se sam borio protiv kolumbijske mafije i nekako ih na kraju pobedio,User Friendly bravo,evo ti 5 bambija za tebe,sada si me kao isprozivao, bas si odlican lepi i si mi boban?Idi proveri da li sam kod tvojih rodjaka u Taskentu.Ubuduce ako ima neko nesto pametno da kaze o ovoj temi,vrlo rado cu da prodebatujem,konstruktivan razgovor kucu gradi.

Samo potvrdjujes moju teoriju. Zbog takvih likova kao sto si ti desnica je nesto sto se karakterise kao nazadno i stvar za glupane.

u stvari serem. ko oće da ostvaruje dublje veze može da nađe neku od oko tri banke koja se uozbiljila i sad bi da se smiri s jednim. koja je jelte rešila da preformuliše prioritete u životu. sad to što ju je na to naterala činjenica da više nikoga ne zanima da je zakiva po klonjarama diskaća jer se ofucala ne bi trebalo previše da tangira one koji bi da ostvare dublju vezu jerbo nije s kim nego jelte šta. sem toga ovi moderni vele da je dobro korisno i poučno da im žensku pre njih izrendalo što više bilmeza

Poslednja izmena:
Direkt za tebe sam don Huan de Marko cobane,bolje iskuliraj i gledaju tamo svoje stado u tvojoj cuci gde zivis i ne pravi se pametan,sada se vidi kolika je tvoja kultura,psujes ko kocijas.User Friendly mozes zajedno sa Direktom da odes u Amsterdam i da paradirate vase takozvane-moderne-napredne- vrednosti.Abel i je to neka pretnja? I ti bi mogla da se pridruzis tvojim kompanjonima User Friendly i Direktu u putesestvije po Amsterdamu,najstrasnije je kada se ljudi utripuju u ono sto nisu,nazalost vecina ljudi su danas takva.Jbg progres,Globalizacija,napredne vrednosti,hahaha.;) .CRISTO-EUROPEO PARA SIEMPRE,DULCE PODER,MADRID EN LA SANGRE,33,88.

c3GYgh9.jpg

ova cela tema

Back