Agnes
Domaćin
- Poruka
- 3.700
Boli me glava, uzasno..dokle cu da budem ovako skrnava
?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?
ja sam duduk za ovu j'ebenu poslovnu korespondenciju![]()

Zvanicno je. Razbolela sam se. E, pa, tako mi i treba kad idem bosa, sedim na betonu, nosim kratke majice i plitke farmerke. Lepo je meni moja mama goviorila da se obucem i obujem papuce! Od sada cu da slusam mamu.

pa tebi je baš lepo počeo dan...![]()
!
!

?Volim rec korespondencija, zvuci bas profesionalno![]()
Сад сам се сетио, да сам нешто хтео да поделим са Вама. Какву сам МЛАДУ МАМУ јутрос видео испред вртића, ВААААААААУУУУ!
Танана плавуша једно 172 цм, коса испод рамена, благо таласаста, неке црвене сандале са повећом штиклом, црна благо припијена хаљина до испод колена, ВААААААУУУУУ!![]()
izuzetno
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaau![]()
да је сликам, онако са дистанце, да не буде да лажем, ал онда је разум ипак превладао
!Moje omiljene...sa djirafom![]()

Zvuci bas lepoСад сам се сетио, да сам нешто хтео да поделим са Вама. Какву сам МЛАДУ МАМУ јутрос видео испред вртића, ВААААААААУУУУ!
Танана плавуша једно 172 цм, коса испод рамена, благо таласаста, неке црвене сандале са повећом штиклом, црна благо припијена хаљина до испод колена, ВААААААУУУУУ!

el smem sada da budem malo zlobna?
dozvoli mi, bolesna sam...

Био сам у искушењу![]()
да је сликам, онако са дистанце, да не буде да лажем, ал онда је разум ипак превладао
!
, vidim ja..vidim 'ta bilo djabo?Pih...nekako bzvz![]()

ledeno i kisa je ..zimogrozno..

?