Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaš šta, slažem se sa tobom... na hranu ne treba trošiti pare...tako da sam ja odlučila da više ne jedem jer nema svrhe, sve što pojedem ode u ambis wc šolje....:manikir:

Када бих ти рекао шта сам појео у задња три дана не би веровала (омања порција "ничега"-све укупно) - ни ја не верујем, додуше намерно то радим, а најјача фора је да уопште нисам гладан, чак сам почео и да вежбам:think:!

Када бих ти рекао шта сам појео у задња три дана не би веровала (омања порција "ничега"-све укупно) - ни ја не верујем, додуше намерно то радим, а најјача фора је да уопште нисам гладан, чак сам почео и да вежбам:think:!

:eek::eek::eek:

A što nisi jeo? Hoćeš da oslabiš ili šta? Nemoj vežbati ako ne jedeš da ti Zvoca dobronamerno kaže, to ti nije dobro.:neutral:

Да, да кота је постављена на пола смо пута, чак и преко пола, а трбушњаци, склекови и чучњеви ради дефиниције, а неш га после више ждрати мајчин сине ја ти обећавам!

iiijjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooo:dash::dash::dash:
pa ti si se zaljuuubiiiooooooo:dash::dash::dash:
pa sad shvatam zašto se maltretiraš:sad2:

Да, да кота је постављена на пола смо пута, чак и преко пола, а трбушњаци, склекови и чучњеви ради дефиниције, а неш га после више ждрати мајчин сине ја ти обећавам!

E ako ćeš da oslabiš to ti je pogrešno moraš da jedeš ali umereno i samo pojačaj vežbanje ja sam onim ženetinama ostavljala sve tamo na dijetama ali su me oterale jer sam im rekla posle kraće rasprave da su debele krave.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back