preterala sam, neću trojke 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma sve me boli
ako legnem, boli me kičma
ako sednem, boli me dupe
ako stojim, vrti me se

Opsta slabost , bolovi, vrtoglavica......uzmi komplek vitanmina B, jak analgretik recimo diklofen, popi vitamina c slobodno dosta, nek ti deluje ko diuretik, Uzmi i kofeina malo vise.ovo sam ti rekao za te simptome ako ih ima jos ne slusaj me.Idi kod lekara i nek te pregleda.
Jedi hranu koja ti prija, nek je zdrava i jedi dosta.Nek ti nos bude cist kad jedes uzmi nafazol kapi,al nemoj da preterujes jer iritiraju sluznicu.Treba da podignes nivo serotonina malo bice ti bolje radi nesto sto volis.

preterala sam, neću trojke![]()
u je...
...e, doktore...
...meni pre neki dan isto bilo loše...vrtoglavica, ladan znoj, pospanost, mučnina...
...cenim da mi je ripnuo pritisak...el to il nešto drugo...?
ma što...šta će ti fali...![]()

[/IMG]![]()
Opsta slabost , bolovi, vrtoglavica......uzmi komplek vitanmina B, jak analgretik recimo diklofen, popi vitamina c slobodno dosta, nek ti deluje ko diuretik, Uzmi i kofeina malo vise.ovo sam ti rekao za te simptome ako ih ima jos ne slusaj me.Idi kod lekara i nek te pregleda.
Jedi hranu koja ti prija, nek je zdrava i jedi dosta.Nek ti nos bude cist kad jedes uzmi nafazol kapi,al nemoj da preterujes jer iritiraju sluznicu.Treba da podignes nivo serotonina malo bice ti bolje radi nesto sto volis.

mnogo je bre
ooooh, oću mačku
divan si![]()