moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Jaoooj, sad treba naci dobrog majstora, eto ..vec mi je bolje
![]()
to se zove pozitivan stav u svakom zlu ima malo dobrogDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoooj, sad treba naci dobrog majstora, eto ..vec mi je bolje
![]()
to se zove pozitivan stav u svakom zlu ima malo dobrog
..pozitivno, nego sta..i svako zlo treba dobrim isterati 
..pozitivno, nego sta..i svako zlo treba dobrim isterati
![]()

осећам се одлично,препоручио бих свакоме јутарњи футинг и око стотинак трбушњака![]()

осећам се одлично,препоручио бих свакоме јутарњи футинг и око стотинак трбушњака![]()

je l' to neko spominje majstore?
?Ja,draga.. jel' poznajes dobrog majstora, elektricara?

poznajem jednog
više nego dobrog
ah
al nije električar![]()
, ozbiljno..sad cu morati ovo da resavam, M mi skakuce po glavi od jutros, ne moze da ispegla kosu i to je nacionalna tragedija 
kupi joj neku presu na baterije![]()

, ooo, pubertet + raspust, ravno katastrofi..Jos ako preko leta bude radila sa mnom, pasce krv 

. Prosle subote je isla da radi sa mnom, uspela je i da se podzapa sa ne istomisljenicima..a ja, idem okolo i gasim vatru..Nego, kad taj pubertet prolazi..ja ga, vala, nisam ni imala..ili nisam ni znala da je to to 
, ooo, pubertet + raspust, ravno katastrofi..Jos ako preko leta bude radila sa mnom, pasce krv
. Prosle subote je isla da radi sa mnom, uspela je i da se podzapa sa ne istomisljenicima..a ja, idem okolo i gasim vatru..Nego, kad taj pubertet prolazi..ja ga, vala, nisam ni imala..ili nisam ni znala da je to to
![]()
vuvuzela...