Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iskenjjaj se onda :mrgreen:

smiley-angry048.gif

Uh ja se svakom mom rođendanu radujem tada mi je puna kuća ljudi i uvek bude super druženje.:zurka:

pa i ja sam se radovala dok sam bila student i bilo mi drushtvo sa svih strana i po 2-3 dana je bio rodjus jer ne mogu svi da se skupe odjednom...
a sad...:( mogu na prste jedne ruke da nabrojim ko mi mozda mogao da dodje na kolache:sad2: rasuli se svi nekud...
i zato mi se i ne slavi neshto...kad nema dragih ljudi tu...nema mi nekako smisla:neutral:

pa i ja sam se radovala dok sam bila student i bilo mi drushtvo sa svih strana i po 2-3 dana je bio rodjus jer ne mogu svi da se skupe odjednom...
a sad...:( mogu na prste jedne ruke da nabrojim ko mi mozda mogao da dodje na kolache:sad2: rasuli se svi nekud...
i zato mi se i ne slavi neshto...kad nema dragih ljudi tu...nema mi nekako smisla:neutral:

Pa znaš šta, to ti je normalno, ja sam kad sam bila mlađa pravila sam žurke, nikad nisam znala ko mi je bio jer su dolazili i ljudi koje ne znam,:confused: sad je drugačije pa mi umesto njih 50 dođe 10 ali to nije razlog da padam u očaj zbog toga.A i sa tih 10-15 ljudi sam uvek bila ok pa kad u dvorištu prostremo po stolu roštilja i pive i pustimo mjuzu, nema nam veće sreće.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back