- Poruka
- 122.177
boli me stomacic 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

uzasno
ko pred svaki rodjendan...
ali ovako nikako odavno nisam bila
![]()

boli me stomacic![]()

uzasno
ko pred svaki rodjendan...
ali ovako nikako odavno nisam bila
![]()

Uh ja se svakom mom rođendanu radujem tada mi je puna kuća ljudi i uvek bude super druženje.![]()
rasturio sam se sinoc...ufff...jos sam pijan i razbiven...boli me glava..nista ne pomaze...uffff![]()
i ja volem svoji rodjendani kako mozes da ne volis svoj rodjendan...puno ljudi ,zezanje i ako pojedes celu tortu nesme ti niko nista![]()
boli me stomacic![]()

Pa i rekala sam da ga volim....a kolače retko jedem.![]()

Uh ja se svakom mom rođendanu radujem tada mi je puna kuća ljudi i uvek bude super druženje.![]()
mogu na prste jedne ruke da nabrojim ko mi mozda mogao da dodje na kolache
rasuli se svi nekud...
kazem ti ja i dalje sam suntav cu zgutam aspirin....ne volis kolace....pored poklona i zezanja to mi 2 omiljena stvar kod rodjendana.....vi to gdjice zvocalo odrzavate liniju?
![]()
pa i ja sam se radovala dok sam bila student i bilo mi drushtvo sa svih strana i po 2-3 dana je bio rodjus jer ne mogu svi da se skupe odjednom...
a sad...mogu na prste jedne ruke da nabrojim ko mi mozda mogao da dodje na kolache
rasuli se svi nekud...
i zato mi se i ne slavi neshto...kad nema dragih ljudi tu...nema mi nekako smisla![]()