neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
osecam se kao iscedjena krpetina kad samo pomislim kakvog me jos posla ceka.....ebem ti standarde i gmp-je i mamine....idem raditi....zalite me, i ja cu sebe.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ehehe,samo ja skupljam da kupim nesto,onda odlucim da mi netreba i popijem za noc,davno sam prestao da placam kazne,vecinom fino vozim i pazim gdje parkiram
Posljednju platio prosle godine u maju i to dvije za redom 50 evrica otislo,,pih.....Ti kao jaEhehe,samo ja skupljam da kupim nesto,onda odlucim da mi netreba i popijem za noc,davno sam prestao da placam kazne,vecinom fino vozim i pazim gdje parkiram
Posljednju platio prosle godine u maju i to dvije za redom 50 evrica otislo,,pih.....
A tema,ma u pm.nista ne radim...sunce mu...a treba ucit sad ce aprilski rokovi bem ti ......

a nije covece. Skupljam sto godina i na tom mestu sam parkirao 5 godina unazad s vremena na vreme i nisam ni znao da je tu zabranjeno parkiranje, tj. da se placa i eto ti ga na sada![]()