Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti kao ja :) Ehehe,samo ja skupljam da kupim nesto,onda odlucim da mi netreba i popijem za noc,davno sam prestao da placam kazne,vecinom fino vozim i pazim gdje parkiram :) Posljednju platio prosle godine u maju i to dvije za redom 50 evrica otislo,,pih.....

A tema,ma u pm.nista ne radim...sunce mu...a treba ucit sad ce aprilski rokovi bem ti ......

Ti kao ja :) Ehehe,samo ja skupljam da kupim nesto,onda odlucim da mi netreba i popijem za noc,davno sam prestao da placam kazne,vecinom fino vozim i pazim gdje parkiram :) Posljednju platio prosle godine u maju i to dvije za redom 50 evrica otislo,,pih.....

A tema,ma u pm.nista ne radim...sunce mu...a treba ucit sad ce aprilski rokovi bem ti ......

a nije covece. Skupljam sto godina i na tom mestu sam parkirao 5 godina unazad s vremena na vreme i nisam ni znao da je tu zabranjeno parkiranje, tj. da se placa i eto ti ga na sada :(

a nije covece. Skupljam sto godina i na tom mestu sam parkirao 5 godina unazad s vremena na vreme i nisam ni znao da je tu zabranjeno parkiranje, tj. da se placa i eto ti ga na sada :(

Ebiga....To nesto kao i kod nas,stalno nesto mijenjaju i izmisljaju,do skora bilo dozvoljeno vikendom petak-subota,parkirati auto i mimo parking prostora,besplatan parking bio i sve to,posto hajke budu,a prosle sedmice,krenula policija redom i sve pocela pisati ko god nije bio propisano parkiran....bezveze....
Ma to kada zafali u budzetu oni se aktiviraju.......

Uh još uvek ne znam....još sam grogi i ne mogu da se probudim....msm shit!
224.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back