neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
pristojno dobro..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zivimo u dva razlicita grada...tako da je malo verovatno da si ti bila taA ti si bio taj....pa ja sam isla polako da ti trazim broj moba, a ti pobeze![]()
![]()

Da zanemarimo chinjenice da mi pishe "mushki pol", nick "marko..." i da sam okachio sliku `de se jasno vidi da nemam sisa...Pa vidi ovako...mozes slagati da si musko, mozes slagati i da ti je nick marko, mozes i okaciti tudju sliku...Ali nikad ne mozes slagati odakle siPaf, propade mi 0.5% shanse da cu te zajebat`Da zanemarimo chinjenice da mi pishe "mushki pol", nick "marko..." i da sam okachio sliku `de se jasno vidi da nemam sisa...
I pored svega toga ti si se u`vatio za to "nismo iz istog grada" ?![]()
Zivim tu, al` nisam...Pa ja nisam iz BgZivim tu, al` nisam...
Ha, zajeb`o si se.!.

nemoj ciko, cuvam se za brak![]()

Ovo vreme me tako smorilo vise, jedva cekam da pobegnem i da me sunce ispece, ovde je sparina kao u jebenom Pakistanu.![]()

Ovo vreme me tako smorilo vise, jedva cekam da pobegnem i da me sunce ispece, ovde je sparina kao u jebenom Pakistanu.![]()

Samo se ti tesi sto nemas love da ides negde. Prosle godine mi bili najstariji.![]()

kao mrtav miš...![]()

![]()
Crkni od muke.![]()
i je li...koko košta taj merak...?
))
pre neki dan zamalo da napravim udes kolima, jer je miš prelazijo put a ja hteo da ga zaobiđem...

pa za nju dzaba posto je finansira njen decko fudbaler, vaterpolista i rukometash!))