Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
funny0472.jpg

Spram onog jutros kako sam napisao,sad sam u cistom +++++ potpuno iznerviran ljudskim ponasanjem,dokle seze ta ljudska prozdrljivost,prokletstvo,ono daj daj daj makar to i ne bilo spremno za konkretno iskoristavanja.Konkretno nadrkali su me ribiči,krenuo da uzmem nesto prolazim kraj bare i oni peckaraju,kao dan za odmor,vade somice jedva 10 cm dugi,ribice male i trpaju u kesu kao najest ce se proklestine jedne. Ma gadovi mrzim takve ljude ako je somic onda je on od 5 kg i deri jedi...Mislim baljezgam uprazno sve je to tako....bljak :smajlikojijebesvepospisku:

Spram onog jutros kako sam napisao,sad sam u cistom +++++ potpuno iznerviran ljudskim ponasanjem,dokle seze ta ljudska prozdrljivost,prokletstvo,ono daj daj daj makar to i ne bilo spremno za konkretno iskoristavanja.Konkretno nadrkali su me ribiči,krenuo da uzmem nesto prolazim kraj bare i oni peckaraju,kao dan za odmor,vade somice jedva 10 cm dugi,ribice male i trpaju u kesu kao najest ce se proklestine jedne. Ma gadovi mrzim takve ljude ako je somic onda je on od 5 kg i deri jedi...Mislim baljezgam uprazno sve je to tako....bljak :smajlikojijebesvepospisku:

Samo opušteno, nemoj se sekirati zbog nečije gluposti. Eto, da si bliže vodio bi te večeras na muziku i cugu, i da vidiš šta su ribe iz mog kraja. :zper: :D

Ma eto dobro,glavurda me bolila a nisam se naroljao,pokisao sinoc,odvezli se na koncert ace lukasa, s kisobranom cekali,kisica rominjala,a on nije mogao izaci da pjeva pod nadkrivenom,izlevatio nas....Missim nije uredu. Al et s obzirom kako je taj dio propao,onda smo se prebacili na jedan drugi koncerat,ustvari svirku,pili pivu i onda zavrsili na vikendici,roksali do jutra i et zorom kuci :) Ma super je samo da oce vrijeme da malo se popravi pa da odem na bazen :)
Ma super,bes sve ostalo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back