Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da uvatila me tuga neka,ja bih jos da se zezam al mora malo i da se radi :(((( a persu je to pivo u pola dana,malo te osvezi a malo i napije
2rgo0ub.gif
tako juce kad sam otvorila flasu crnog piva,joj sto mi bilo toplo oko srca,kolko sam zedna bila :)

Само пиво и сунце? Нико више? :mrgreen:

обрати пажњу, рекла си: ''да се не лажемо'' :P

Ne,ne...bila sam sa sestrom na adi,jurile smo nik slotera,ali nismo ga nasle :(

sutra odo na bazen da osuncham svoje zmijesko telo i izlozim ga pogledu pohotnih eminentnih dama :per:

Blago tebi,ovde nisu jos otvoreni bazeni. :(
a mrzim adu,mrzim. (da se kupam,za izlaske je ok :) )

pa da uvatila me tuga neka,ja bih jos da se zezam al mora malo i da se radi :(((( a persu je to pivo u pola dana,malo te osvezi a malo i napije
2rgo0ub.gif
tako juce kad sam otvorila flasu crnog piva,joj sto mi bilo toplo oko srca,kolko sam zedna bila :)

Proslog leta sam bas cirkala dosta preko dana...vrag odneo shalu kad sam uhvatila na poslu da pijem sa koleginicama.
Morala sam malo da iskuliram.a nije lose kad si preko dana malo cirke,sve ti super. :mrgreen:

a od chega se oporavljate kad vam je potrebno toliko vremena?
kontam nije od seksa poshto ako je vasha cijenjena vaginica u dobrom stanju nebi trebalo nista da boli. znaci ostaje igmanski marsh ili vishemjesechni rad na baushteli.

Ma tek cu za vikend da se odmorim :D Bice smo spavanje, spavanje i jos jednom spavanje :D
То ћемо тек да видимо. :lol:

pa to je slican osjecaj kad dodjem na forum na temu sta nosim danas ili slike forumasha. kozara je malo dijete sami grob do groba :per:
Изазиваш, изазиваш.
Немој после да се жалиш на срце. :lol:
Тијана, драга, баци једну, ал пази на наше форумаше. :mrgreen:

То ћемо тек да видимо. :lol:

Изазиваш, изазиваш.
Немој после да се жалиш на срце. :lol:
Тијана, драга, баци једну, ал пази на наше форумаше. :mrgreen:

necu
svake godine idem na specijalisticke preglede mogu volu rep iscchupati.
dakle evo bash sam napaljen i cekam Tiki da baci provokativnu fotku da probudi moju davno uspavanu seksualnu energiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back