gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo zelim da si tu
na mome jastuku kada spavam
i da me nocu probudis
i nezno poljubis kad lose sanjam![]()
komentar ti je u omotu od bombone![]()

Bar ti uvazavas moju ljubav prema slatkisima![]()

Bar ti uvazavas moju ljubav prema slatkisima![]()

teNemoj mene farbati, slatkavolim i ja slatkiše i rado ih se sećam![]()

DusiceHej Agnes, kako je ovih dana? Mislim, znas zbog cega pitam... Zbog
Mora da ima puno kreativnog posla?A i simpa romanticnih dogodovstina
te
, nije bas bilo puno posla..nesto su se "stisli" ovog leta, ali sutra imam samo neke cvetne dekoracije da odradim, ne celokupnu svadbu..to je nekih sat-dva posla, ali bilo je zanimljivo..no, moram priznati da sam i ja bila nesto usporena ovog leta, bazirala sam se na delimicnim poslovima, to brze odradim..skupo narodu, udarila kriza i tu
. Nadam se da cemo se videti u narednih nedelju-dve, mila
?!N
Dusice, nije bas bilo puno posla..nesto su se "stisli" ovog leta, ali sutra imam samo neke cvetne dekoracije da odradim, ne celokupnu svadbu..to je nekih sat-dva posla, ali bilo je zanimljivo..no, moram priznati da sam i ja bila nesto usporena ovog leta, bazirala sam se na delimicnim poslovima, to brze odradim..skupo narodu, udarila kriza i tu
. Nadam se da cemo se videti u narednih nedelju-dve, mila
?!

Naravno da bih volela da odemo na kafu, dogovor stoji
Samo da mi prodju ispitni rokovi da dam uslov, pa da te castim za upis u drugu godinu
Zao mi je, mislila sam da bas imas puno materijala za rad, obicno je ovo period kada ima najvise vencanja...
Radovala sam se nekim tvojim novim slatkim pricama sa posla![]()
![]()

Vazi, bilo ih je..pricacu ti kad se vidimo![]()

Imas posao iz snova, uzivaj, mnogo uzivaj, mora da je tesko i ne mogu ni da zamislim koliko iscrpljujuce ali i ispunjavajuce zadovoljstvo doprinositi u tolikoj vaznoj meri necijem njlepsem danu u zivotu![]()
![]()
![]()
), pa je i taj umor..sladak 

Nikad bolje![]()

komsinica slusa luisa
obrisi suze mala mojaaaaaa
nek osmeh lice ti kraaaaaasiiiiiiiii
obrisi suze suvise si mladaaaaaaaa
da obraz suza ti kvasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne mogu da ga izbacim iz glave: )