Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko nema sve ocene, od 6 do 10, ko nije obnovio godinu, i ko nije pao ispit - ne zna šta je studiranje :lol:

Moja amiga je dosla kod mene da uci jer joj je ovde mir i tisina.
Treca je godina medicina, nije ni jednom pala ispit, ima smao jednu jedinu sesticu, i umalo je nije ponistila, ali nije bilo vredno rizika.

Al' zato sam tu ja, nema koju ocenu nemam, tek zavrsavam prvu, a bilo je i drame i cega sve ne . . . Ko dozivi da bude apsolvent, pricace...

Schatje, ti bar znas kako su (ne)organizovani kod nas na faxu, posebno moja katedra, na dan projavljivanja ispita se ne zna ni raspored, a za svaki po tri sifre, pa ti budi srecan da ubodes pravu... Mama mia, glavobolje li od faxa...

Poslednja izmena:
Treca je godina medicina, nije ni jednom pala ispit, ima smao jednu jedinu sesticu, i umalo je nije ponistila, ali nije bilo vredno rizika.

Al' zato sam tu ja, nema koju ocenu nemam, tek zavrsavam prvu, a bilo je i drame i cega sve ne . . . Ko dozivi da bude apsolvent, pricace...

Schatje, ti bar znas kako su ((ne)organizovani kod nas na faxu, posebno moja katedra, na dan projavljivanja ispita se ne zna ni raspored, a za svaki po tri sifre, pa ti budi srecan da ubodes pravu... Mama mia, glavobolje li od faxa...

Ovo mi poznato ispit zakazan 16.06. dodjes,ono olovkom prekrizeno pa napisano 17.06. dodjes i 17.06 a oni onda prekrize i to pa napisu odgodjeno do daljnjeg a sve cekas ispit u 17:00h a oni dodju u 18:30h i bace obavjestenje :lol: zal Boze,vremena,para i zivaca utrosenih u to :mrgreen:

Schatje, ti bar znas kako su ((ne)organizovani kod nas na faxu, posebno moja katedra, na dan projavljivanja ispita se ne zna ni raspored, a za svaki po tri sifre, pa ti budi srecan da ubodes pravu... Mama mia, glavobolje li od faxa...

na skoro svim katedrama ti je tako, nažalost
a ono rekoh zbog toga što nije dobro da ti je faks presija i stres, da moraš svaki da položiš iz prve, da ocena mora da bude visoka... idi bre, završiš faks, a skreneš... neka hvala

Ovo mi poznato ispit zakazan 16.06. dodjes,ono olovkom prekrizeno pa napisano 17.06. dodjes i 17.06 a oni onda prekrize i to pa napisu odgodjeno do daljnjeg a sve cekas ispit u 17:00h a oni dodju u 18:30h i bace obavjestenje :lol: zal Boze,vremena,para i zivaca utrosenih u to :mrgreen:
Znaci ti si kao muva bez glave na faxu, kolega... Kod nas je raspad sistema, i totalno totalni, gore ne moze... I sad mi kao treb d ase tesimo s tim, je l2te...
na skoro svim katedrama ti je tako, nažalost
a ono rekoh zbog toga što nije dobro da ti je faks presija i stres, da moraš svaki da položiš iz prve, da ocena mora da bude visoka... idi bre, završiš faks, a skreneš... neka hvala

Ma, samo da zavrsim...
Jesi li cula pesmu "Slova" od Marchela? Ako nisi, trebalo bi :lol:
Nasmejace te...

I, da, schatje, jos nemamo sapun u toaletu, na jednoj kabini cak vise nemamo ni vrata... Tuga, beda, jad i ostali nesrecni sinonimi...

Ja jedva cekam dan kad cu izaci odatle sa diplomom, necu u prosvetu, ma, nema teoretske sanse...

A to za drugarice... Ja sam tamo upoznala bolje ljude nego u osnovnoj i srednoj zajedno :heart:

U biće ti žao ma koliko to sad ne misliš...kako je meni bilo žao kad sam dala zadnji ispit ne mogu da ti opišem...ono osetiš se tužno nekako i kao da prestaje jedan život i počinje drugi...ma videćeš i sama.

ko nema sve ocene, od 6 do 10, ko nije obnovio godinu, i ko nije pao ispit - ne zna šta je studiranje :lol:

pa to se na mom faksu malo drugacije govorilo

ko nije obnovio godinu,
ko nije spavao sa kolegom
i jos nesto, mozda bas te sestice
... taj nije ni studirao

to dok sam ja studirala
hihi, ko je prosle nedjelje polozio poslednji ispit?
ko?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

ebao me alkohol posle rucka... ko me tjera da pijem kad mi ne prija

pa to se na mom faksu malo drugacije govorilo

ko nije obnovio godinu,
ko nije spavao sa kolegom
i jos nesto, mozda bas te sestice
... taj nije ni studirao

to dok sam ja studirala
hihi, ko je prosle nedjelje polozio poslednji ispit?
ko?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

ebao me alkohol posle rucka... ko me tjera da pijem kad mi ne prija

BRAVO POSLEDNJA IGRO LEPTIRA,
BRAVISSIMO BELILISSIMA!!!

:vatromet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back