gost 225318
Ističe se
- Poruka
- 2.175
Zavisi kojem svetu pripadas
gde mi je nindza?
ma izgleda opet ima neku uzbunu - znaš da su nindže stalno na oprezu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi kojem svetu pripadas
gde mi je nindza?
ma izgleda opet ima neku uzbunu - znaš da su nindže stalno na oprezu![]()

Aha,ili se igra rata na jednom mestu
Ti si dobro?

hebem ti net kako sporo radi![]()
opusti se draga 
ma nihe hrjdavo.....
eeeeeeeeeeeeee evo jeeeeeeeeeeeeeee
uf nešto je besna![]()

Ajde,sta trucas,tebe da ogovaram-NIKAD
evo,smaram se ti?

E,*** draga,to je bio samo los danMa evo pizdim što mi loš protok...inače sam pizdela zbog posla...i tako ceo dan sam u yebeno popizdnom fazonu....i glava me zabolela...i tako.![]()

curice, ja odoh da se zavučem pored čoeka mi i lalam kao svako pošteno ženče, bar jedno veče.

curice, ja odoh da se zavučem pored čoeka mi i lalam kao svako pošteno ženče, bar jedno veče.
pa još forum Krstarica
pa ima da nahebeš ko žuti mačak....onda će da zove klinca iz komšiluka da ti razbija šifru da vidi šta ti to kucaš na pp...
Jest u pravu si... počeće već da sumnja u tebe koliko visiš na kompu....počeće da ti pregleda history....pa kad vidi Ljubav i sexpa još forum Krstarica
pa ima da nahebeš ko žuti mačak....onda će da zove klinca iz komšiluka da ti razbija šifru da vidi šta ti to kucaš na pp...
![]()
video da se ništa ne dešava i skontao da nije ugrožen, sada spava snom pravednika i ne uzbudjava se
ma neće, odustao je davno od te borbevideo da se ništa ne dešava i skontao da nije ugrožen, sada spava snom pravednika i ne uzbudjava se
![]()