Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.727
Korisnija je šetnja, kad se dođe sebi, kad se počne normalno disati.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korisnija je šetnja, kad se dođe sebi, kad se počne normalno disati.![]()

Ovo je totalno gejasto. 

e Dacho,polozio sam ono danas,jos samo sutra da prodje biohemija i na konju sam...onda mogu da se opustim i spremam kolokvijume za ovaj semestar![]()
Obožavam kad djeca fino uče!
i sa 24 sam dete
hehe
izivni što upadam, ali moram daObožavam kad djeca fino uče!
i sa 24 sam dete
hehe
vec sam se uplasila,klinci mi govore teto![]()
e Dacho,polozio sam ono danas,jos samo sutra da prodje biohemija i na konju sam...onda mogu da se opustim i spremam kolokvijume za ovaj semestar![]()
Nisam ni sumnjao. 
Samo napred Bokice.![]()
Nisam ni sumnjao.
![]()
a ti, brkati, učiš li ti šta?

Zeza me neka hidraulika, ne ide mi u glavu.![]()

Nikad.ucenja nikad dosta![]()
Razmišljam o tome da brčiće ostavim.sad možeš bar sukati brke dok razmišljaš![]()

Nikad.
Razmišljam o tome da brčiće ostavim.![]()
Rekao bi da Tesla to svakako nije radio, čini se da nije ni znao da ima tu stvar.Šta misliš, je l Tesla to radio dok razmišlja?

Rekao bi da Tesla to svakako nije radio, čini se da nije ni znao da ima tu stvar.

tu stvar...brkove?
a u drugo ne sumnjam uopšte...onakav um...mogu misliti samo kakav je ljubavnik bio![]()
Mislila si na brkove? 

Mislila si na brkove?
A što se tiče drugog - ne verujem da se trošio na te besposlice.![]()
Imao je neku veliku ljubav, neku opsesiju, ali da li je bio "konkretan" ne zna se pouzdano...Moraću potražiti po literaturi nešto o tome...sad sam zaintrigirana...pu jedva napisah

Imao je neku veliku ljubav, neku opsesiju, ali da li je bio "konkretan" ne zna se pouzdano...![]()

opsesiju imao...kažeš...ma to ti sve govori, ko strasno voli, on strasno i ljubi...![]()

A razdvojenost, udaljenost i njen brak?![]()
![]()