gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
brate nudim ti doktora, ima i diplomu i sve, a ti konobara?![]()
Rekao mi je da ne sme niko da me dira i to me raspilavilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate nudim ti doktora, ima i diplomu i sve, a ti konobara?![]()

možda Grili ima diplomiranog konobara
doktora nauka![]()
Sta znam, mozda ima pet diploma, a gust mu da pravi koktele...nije mi palo na pamet... mogućemožda Grili ima diplomiranog konobara
doktora nauka![]()
Ma, nemam ga, al' cu da mu se vratim u kafic sutraSta znam, mozda ima pet diploma, a gust mu da pravi koktele...

nije mi palo na pamet... moguće
je li a znaš nekoga ko bi primio doktora na čuvanje? jede malo ali serre mnogo? dresiran, ovo sa srannjem mu je najveća mana. i pametan je![]()

nije mi palo na pamet... moguće
je li a znaš nekoga ko bi primio doktora na čuvanje? jede malo ali serre mnogo? dresiran, ovo sa srannjem mu je najveća mana. i pametan je![]()
posalji ga u kartonskoj kutiji meni, ja sutra idem u pizdince pa cu ga izbacit negde na pola puta![]()

čim se vrati iz gradahvala kolega, divni ste
![]()
![]()

Sta je bre ovo,uvek se razbudim oko 2 i 30
Da me ne drma savest,mozda?![]()
...kakvo bre razbuđivanje u sred spavanja?! 
E,vas dve,da odemo malo da prosetamo pudlicu?![]()

cao draga
sto je dosadno![]()
E ja sam malopre ušla i idem uskoro da knjavam sva srećna i zadovoljna...samo da pojedem ovu Milku.
Kakvu bre pudlicu sad ću da idem da spavam.![]()

Bila sam vec sinoc ,pa sam isla tamo,i sad evo opet ovde....smaranje![]()

Onu lepu,meku ,toplu pudlicu,sa kojom je inace dobro ocistiti sofer sajbnu kad zamrzne.
Poprskas pudlicu wd 40 sprejem,i laganim polukruznim pokretima istrljas staklo...![]()
Onu lepu,meku ,toplu pudlicu,sa kojom je inace dobro ocistiti sofer sajbnu kad zamrzne.
Poprskas pudlicu wd 40 sprejem,i laganim polukruznim pokretima istrljas staklo...![]()
Sad nešto razmišljam da otvorim temu ali je za ozbiljan deo ali nešto mi fali teksta...msm ostala sam bez teksta.![]()