gost 113085
Elita
- Poruka
- 17.207
...zelim masaz' 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

es ti nervozna lajterka? 

)))
ja bas volim dojave...sada,da li su anonimne il normalne,al nije losa stvar...pre mesec dana bila dojava za kjevo protiv nekih invalida...dobio sam neki sitan kes...ako ti se ne svidja dojava,daj meni...i ja sam jednom dobio jednu koja mi se ne svidja,al sam ipak odigrao...morao sam da odigram protiv kluba koji najvise gotivim...mrzim 'anonimne' dojave, majke mi ovo nije normalno,
ako ne odlepim, ništa nisam napravila.
ali neko će opasno da nayebbe, kunem se.
a ko to treba da se javi?bog?Ajde telefonu, zazvoni, ajde lepi moj mobilni foncicu, budi dobar, daj mi taj sms... Alo bre...![]()

a ko to treba da se javi?bog?

Neko v. vazan!
Sa v. vaznim vestima![]()

neki kazu i da je bog vazan...i da ima neke vazne vesti da kaze ljudskom rodu...neki su budale...
ako se ti budes ovako cimala za svaku perifernu stvar u zivotu,nes ni do 30te doziveti...

Grizem usnu, cupkam i vrtim kosu oko prstiju jos od 11h, maltene non-stop...

meni kad stigne sms živa se istraumiram, tako da bolje i da ne zvoni... mirna mi glava i duša![]()
v.je jesti,v.je disati,v.je piti,v. je ne druziti se sa smaracima,to je v. bitno,sve ostalo su periferne stvari...To je v. vazna stvar za meni v. vaznu osobu i zato sam ja v. uznemirena
Pozitivna trema, ali ipak kljuca srce![]()
meni kad stigne sms živa se istraumiram, tako da bolje i da ne zvoni... mirna mi glava i duša![]()
v.je jesti,v.je disati,v.je piti,v. je ne druziti se sa smaracima,to je v. bitno,sve ostalo su periferne stvari...
ja sam snimio svoj glas za sms..."petre,petre,petreeeeeeee"

ja sam snimio svoj glas za sms..."petre,petre,petreeeeeeee"
el si ovo namerno il slučajno...?