Danas se osjecam II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O jeeee, izgleda da sve preliveno i zapečeno valja. :D Plus taj seks. :):rumenko:
Pričao neki baja u "Brazilu" kod Marice da je pre neki dan to jeo negde dole u unutrašnjosti, i dopalo mu se, svima nam napravio zazubice. A gre'ota da sad to probam, taman su mi kile krenule naniže. :rumenko:

jaaao brate tamo dole po unutrašnjosti ima takve carske hrane sa tim kajmakom i papričonama da ti pamet stane, joooj a tek "kosine" ... uf....sva sam se upljuvala sad,
a gladna saaaam, joj šta mi uradi, sram te bilo.
Ebo te satEraš:rtfm:

E svaka čast domaćine! :manikir:
Te što su izmislili dezodoranse i tako te džidžadžadže treba opevati i slaviti, ne moramo da se kupamo zbog njihovih dostignuća. :super: :D
jaaao brate tamo dole po unutrašnjosti ima takve carske hrane sa tim kajmakom i papričonama da ti pamet stane, joooj a tek "kosine" ... uf....sva sam se upljuvala sad,
a gladna saaaam, joj šta mi uradi, sram te bilo.
Ebo te satEraš:rtfm:

E da, paprika je zakon u svim oblicima, pazi kad u istočnoj Srbiji kao meze uz rakiju služe kiselu papriku iz turšije. Aj što Rusi to rade uz votku, ali radža i votka nisu isto, ne bi mi leglo takvo kiselo meze.
Izvini. :zag: :) Pa znaš kakvi su kod nas tipovi, ni o fudbalu ne mogu da tračuju, a da ne spomenu krkanluke. :rumenka:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back