Danas se osjecam II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj' svrati u Yamamay, vidi je l' ima ostao koji par od onih roze sorcica, please :flert:
sto imas taki kompleks? ja ako znam kako se zovu te radnje de kupujem, pucaj mi u potiljak. Jedino buvljak znam kako se zove. Buvljak se zove. A ovi butici i to gde takodje pazarim, de znam. Sad kao: e si video u ..... kakav duks ima, sine sabija...

evo dloa nek ti kaze, isto ce ti kaze.
sigurno...čim okreće krugove po knezu...:sad2:
jedno je to, a drugo je da ima lap top ili dobar fon na poslu.

Ош ја тебе да питам дал си дерпе? Па мсм оно нисам баш неки интелектуалац, ал искрено се надам да нисам звучао ка пандур.:roll:

Знаш оно "пауза за топли оброк", изађемо колези и ја па мало упијамо последње тренутке лета на штрафти, и не окрећемо се за цицама;) - ипак смо фини!:)

znaci da izbjegavam Kneza oko 10-11 kad dodjem :mrgreen:

najbolje da se krenem sudarati s forumashima po Knezu :lol:

Ош ја тебе да питам дал си дерпе? Па мсм оно нисам баш неки интелектуалац, ал искрено се надам да нисам звучао ка пандур.:roll:

Знаш оно "пауза за топли оброк", изађемо колези и ја па мало упијамо последње тренутке лета на штрафти, и не окрећемо се за цицама;) - ипак смо фини!:)

eto, uvredi se covek, a nema razloga. Tako je i meni zvucalo.

vidi se da si loseg raspolozenja. Pusti ovu pesmu, da ti popravi raspolozenje:

ti si pandur...? :eek:

Machine%20Gun%20Smiley.gif

sto imas taki kompleks? ja ako znam kako se zovu te radnje de kupujem, pucaj mi u potiljak. Jedino buvljak znam kako se zove. Buvljak se zove. A ovi butici i to gde takodje pazarim, de znam. Sad kao: e si video u ..... kakav duks ima, sine sabija...

evo dloa nek ti kaze, isto ce ti kaze.

Aman zaman, nije to kompleks, ali samo da znas da je taj sorc tu 650 din. na snizenju, a na budzi sam nasla jedan presladak za 900.

Plus, ovaj prvi je lepsi i ustefim 250 din. za... Pa, zna se za sta, cega nikad dosta :cistinaocare:

znaci da izbjegavam Kneza oko 10-11 kad dodjem :mrgreen:

najbolje da se krenem sudarati s forumashima po Knezu :lol:

eto, uvredi se covek, a nema razloga. Tako je i meni zvucalo.

vidi se da si loseg raspolozenja. Pusti ovu pesmu, da ti popravi raspolozenje:

- Пауза не мора бити од 10-11, увек има неодложних послова ;)

- Хвала за песму

- Где је та Јамајама:D - мсм нећу да претурам по шортсићима, него нешто не знам где му то дође, твој омиљени Аксезориз знам, ово не знам!

- Где је та Јамајама:D - мсм нећу да претурам по шортсићима, него нешто не знам где му то дође, твој омиљени Аксезориз знам, ово не знам!

Ma, salila sam se, Majki, nego im se zavrsava rasprodaja, pa mi frka da ne ode, pogledacu ja u cetvrtak :)

Au, ala ti imas dobro oko za detalje :D

Accessorize-a ima cak 6x koliko ja znam :D

dobro be, šta se primaš...zajebavam se...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back