gost 193200
Elita
- Poruka
- 24.287
odoh u krevet. laku noc drugari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Ujedno koristim priliku da pozdravim osobe koje su me sa tim tužnim činjenicama spoznale 
, msm čisto ako su online i prate šta ta ništarija (to jest ja) radi, realno za takve carice to bi bilo totalno ne cool 
Spoznao sam da sam na intelektualnom, fizičkom, psihološkom i ne mogu da se setim kom još planu, jadnik, bednik da ne kažem patjenik ................ kako bi ste se osećali da su Vam to sasuli lice..................... Ujedno koristim priliku da pozdravim osobe koje su me sa tim tužnim činjenicama spoznale
, msm čisto ako su online i prate šta ta ništarija (to jest ja) radi, realno za takve carice to bi bilo totalno ne cool
![]()
Majki, da sam na tvom mestu ja se ne bi opterećivala, uostalom, nema ništa sladje od ne učestvovati u njihovim jadnim životima.
lepo se zahvališ jednom, i uz smešak ostaviš da misle kako su u pravu. uostalom tok njihovih jako 'mudrih' misli ih dovodi u situaciju
da voajerišu jer nemaju kako da ispune svoje već prazne i verovatno jadne živote..
tako da nema šta da te oni brinu, da su pametniji ne bi bilo šta od toga radili.![]()

Spoznao sam da sam na intelektualnom, fizičkom, psihološkom i ne mogu da se setim kom još planu, jadnik, bednik da ne kažem patjenik ................ kako bi ste se osećali da su Vam to sasuli lice..................... Ujedno koristim priliku da pozdravim osobe koje su me sa tim tužnim činjenicama spoznale
![]()
Ma realno baš me briga, al aj sad ti meni reci ti si jadnik i uopšte te ne interesuje šta neki mega car/carica radi, a isti taj mega car/carica pomno prate šta taj paćenik radi, jel tebi to jasno majke ti, meni nije![]()

msm sta reci...![]()

Šta ti je bre Majki?
Tema# ....osećam se ko zmaj![]()
Sve je bre skroz ok, nego eto malo podelim utiske, impresije, a i pozdravim široki auditorijum! Ja sam ti bre isto kao zmaj, ko me bude zahebavao ima vatru da fasuje
![]()

Ma realno baš me briga, al aj sad ti meni reci ti si jadnik i uopšte te ne interesuje šta neki mega car/carica radi, a isti taj mega car/carica pomno prate šta taj paćenik radi, jel tebi to jasno majke ti, meni nije![]()

proci ce i tohteo bih letjeti, ali krila mi uzeli.................

I skakali po njima![]()
bitange!
znam, sve znam....
btw kaze zabica bice to ok, ajde da joj verujemo