- Poruka
- 37.833
toliko sam krofni pojela juce da sam izazvala vestacku srecuTakoreci srecna bez pokrica❤

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
toliko sam krofni pojela juce da sam izazvala vestacku srecuTakoreci srecna bez pokrica❤

Ja volim tu spremljenu na rostiljusav uzas ovog sveta je spremati ribu u stanu. ako se prži nekako se raščisti posle nekoliko sati
ali ako se peče nema pomoći
s druge strane ako das onima koji vrse usluzno spremanje hrane a u istom ulju prze ribe cetri meseca neces ni moci da je pojedes jer nece biti za jelo zbog uzeglog smrada korišćenog
pastrmke przim kod kuce i nista vise ne eksperimentisem. przenu pastrmku nemas gde da kupis.
svi je peku na rostilju a ja volim hrskavuu koricu
u skvadri kupujem sve ostalo.

stoka.Као будала која је пољубила врата!
А могла сам имати фино јутро...
Када напишу на сајту да раде од 8, а на вратима од 9, тачно да им локал гађаш јајима!!!
Ovo juce je bas bilo uzasno.
Tako sam jednom pekla velikog lososa za badnje vece u rerni
Bila nam je muka od irisa ribe, pa ga nismo pojeli
Posle desetak godina sam ispekla skusu
To su pojeli, ali smo se privremeno na nedelju dana iselili iz stana![]()
i sve sa sebe i sebe naravno. A ves odmah u masinu. 

Pa odmori.Ja sam umorna, psihički i fizički. Toliko stvari treba da uradim... Ne volim ove dane na kraju godine, idem kao muva bez glave...
Ja sam umorna, psihički i fizički. Toliko stvari treba da uradim... Ne volim ove dane na kraju godine, idem kao muva bez glave...
objektivno, znam po sebi.
navikla familiju da vuče za sve njih....
I same smo krive za to, jer neko bi to uradio i da nema nas. Samo to ne shvatamo.

Увек мислим да би то неко други урадио лошије, што и јесте истина.![]()
Takođe. A to je taj tovar koji sebi same nametnemo.
Ja ću to bolje, brže, lepše..
A što mora uvek da bude savršeno?
Не мора. пролетос сам због болести (пок) мајке и оца била месец и по ван куће - све су сами радили и све је било мање више ок.
Ja sam umorna, psihički i fizički. Toliko stvari treba da uradim... Ne volim ove dane na kraju godine, idem kao muva bez glave...
Pa nek ih odvikne...objektivno, znam po sebi.
navikla familiju da vuče za sve njih....