Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veruj mi da nije od eutiroksa,pijem ga 33 godine :lol:
Ako neko nešto pije ujutru i to mu pomaže, jer se teško budi i treba mu vremena da profunkcioniše... molim da me prosvetli!Ja tako funkcionišem od kad znam za sebe, samo me to sada ozbiljno nervira. Prepodne (ujutru) imam najviše obaveza i trebalo bi da sam u elementu, dok je suprotno.Čim ustanem moram već da ubacim u "petu" brzinu, a spora sam ko puž i stondirana!
Sve što mogu odlažem za kasnije u toku dana, ali nešto jednostavno nije moguće.

Ako neko nešto pije ujutru i to mu pomaže, jer se teško budi i treba mu vremena da profunkcioniše... molim da me prosvetli!Ja tako funkcionišem od kad znam za sebe, samo me to sada ozbiljno nervira. Prepodne (ujutru) imam najviše obaveza i trebalo bi da sam u elementu, dok je suprotno.Čim ustanem moram već da ubacim u "petu" brzinu, a spora sam ko puž i stondirana!
Sve što mogu odlažem za kasnije u toku dana, ali nešto jednostavno nije moguće.
Ju,nemoj molim te piti lekove za stitnu tek tako :lol:

A kada lezes? Mozda nisi dovoljno naspavana?
Leti bi ti pomoglo da se tusiras odmah ujutru mlakom vodom,a pre toga se istrljas na suvo grubljom lufa rukavicom u pravcu srca
I istezanje i par vezbi ujutru razbudjuje
Leti je bolje, jer tako i uradim. To jest,tuširam se odmah čim ustanem!To mi pomaže i sasvim je druga priča. Za vežbe jutrom, nikad nemam vremena.Ali zimi...je horor!
Inače ranije ležem, zimi čak više spavam...radim i vežbe popodne oko 18h i sve ok u toku dana. Samo se teško budim, teško ustajem iz kreveta i mnogo mi vremena treba, dok krenem u dan!Još znam da me odmah čeka "zilion" obaveza,dok bih radije da pijem kafu dva sata i kuliram, a'l šipak!Bar da sam te sreće... radila bih drugu ili treću smenu, a meni radno 9-17h.Ne znaš gde ti dan prođe!Zimi je baš grozno!

Poslednja izmena:
Jeste,zimi nije lako imati energiju kad dan kratko traje
IMG_20201223_135542.jpg

Danas se osecam sjajno...
Opet se naspavala... :zaljubljena:
Moji doveli decu oko 9h... popili kafu... pa sisli u grad... isli do poste da posaljem cestitke pa setali pa na kafu ... nabavka... cerki kupila prelepe novogodisnje cestitke u Posti... ako nekoga zanima... prelepe su... cak sam sinu i knjigu nasla u Posti... dan prelep :zaljubljena:
Onda sam pekla ribu, neke male ribice u rerni... majko sveta, ceo dan luftiramo kucu, dzaba aspirator, mm je rekao od sad nas vodi u restoran na ribu :malav:

Danas se osecam sjajno...
Opet se naspavala... :zaljubljena:
Moji doveli decu oko 9h... popili kafu... pa sisli u grad... isli do poste da posaljem cestitke pa setali pa na kafu ... nabavka... cerki kupila prelepe novogodisnje cestitke u Posti... ako nekoga zanima... prelepe su... cak sam sinu i knjigu nasla u Posti... dan prelep :zaljubljena:
Onda sam pekla ribu, neke male ribice u rerni... majko sveta, ceo dan luftiramo kucu, dzaba aspirator, mm je rekao od sad nas vodi u restoran na ribu :malav:
:lol:
Tako sam jednom pekla velikog lososa za badnje vece u rerni
Bila nam je muka od irisa ribe, pa ga nismo pojeli
Posle desetak godina sam ispekla skusu
To su pojeli, ali smo se privremeno na nedelju dana iselili iz stana :lol:

:lol:
Tako sam jednom pekla velikog lososa za badnje vece u rerni
Bila nam je muka od irisa ribe, pa ga nismo pojeli
Posle desetak godina sam ispekla skusu
To su pojeli, ali smo se privremeno na nedelju dana iselili iz stana :lol:
sav uzas ovog sveta je spremati ribu u stanu. ako se prži nekako se raščisti posle nekoliko sati
ali ako se peče nema pomoći

s druge strane ako das onima koji vrse usluzno spremanje hrane a u istom ulju prze ribe cetri meseca neces ni moci da je pojedes jer nece biti za jelo zbog uzeglog smrada korišćenog ulja.

ribu treba jesti u restoranu ko gospodin covek

Back