Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
danas sam tako mirna i stalozena, da samu sebe iznenadjujem
poslovni partneri su mi poslali fakturu u 17:10
moja banka sutra nema platni promet, a danas je radila od 17
i da kojim slucajem dobijem referenta da mi da kurs po kome treba da zivrsim ino placanje on line, izvod o prebacenim sredstvima ne mogu da dobijem pre utorka
oni su od 21.12 na praznicima do 3.1.
kad bi mi poslali u ponedeljak, posto salju avionom, postoji ozbiljna sansa da sve mogu da ocarinim do n.g i podelim poruceno kupcima
a ovako, sve se odlaze za januar
a ja mirna :)
a kupci cekaju :)

...dobro i zadovoljno... :)
Jutros sam pakovala poklone i sama frckala one masnice... pa kuvala na veliko za sutra... trcala za komunalcima u pidzami po ulici :lol: isla da kupim muzu poklon za ng... i mojima...
Popila kafu u gradu... mesila sa decom... spremala kucu... ribala sva kupatila :roll: itd...
Sad su svi pokloni pod jelkom... cak i moj(moj pravi poklon stize posle NG pa sam sad izvukla nesto sto nisu videli i zapakovala) ... :lol:

...dobro i zadovoljno... :)
Jutros sam pakovala poklone i sama frckala one masnice... pa kuvala na veliko za sutra... trcala za komunalcima u pidzami po ulici :lol: isla da kupim muzu poklon za ng... i mojima...
Popila kafu u gradu... mesila sa decom... spremala kucu... ribala sva kupatila :roll: itd...
Sad su svi pokloni pod jelkom... cak i moj(moj pravi poklon stize posle NG pa sam sad izvukla nesto sto nisu videli i zapakovala) ... :lol:
Sto si trcala za komunalcima?

Danas se osecam ok... legla sam u 3... proslu noc u 2, zbog deda Mraza, sinoc u 3 zbog slave i gostiju... nisam premorena... ovo mi je pesma naspram mog posla... :lol:
Sad odmaram do srede... perem ves i posteljine... zabavljam se sa decom... juce su bili odusevljeni... mala ustala i dotrcava “P ustani brzo imamo sto poklona! Pod jelkom je sto poklona! Brzo!” :lol: :heart:
U jednom momentu je cujes “Ja bih sad mogla zaplakati od srece.” :lol: i samo ponavlja “Mi moramo zvati deda Mraza, mi mu se moramo zahvaliti, ja cu mu napisati pismo.” ... krenemo kod svekijevaca na rucak, slava je... prelazimo jednu vecu ulicu i ugledamo deda Mraza na ‘kocijama’ vuce ga neki mali poni... ali bas onako sredjen lep... kad smo se razmahali...te decije srece :heart: dolazimo kod babe i dede, oni sa vrata vicu “Sad smo videli deda Mraza!!” Kaze deda ko iz topa:”Znam evo sad je bio tu i ostavio vam poklone.” Ajme srece... :lol:

Da sam planirala ne bi ispalo tako dobro... :zaljubljena:

Back