електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
То све од куће? Журка, мислим.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam tako razumela, pokazala im je pse. Nije ih valjda vodila na posao.То све од куће? Журка, мислим.
То све од куће? Журка, мислим.

isla da kupim muzu poklon za ng... i mojima...
  isla da kupim muzu poklon za ng... i mojima... itd...
  itd...
Sto si trcala za komunalcima?...dobro i zadovoljno...
Jutros sam pakovala poklone i sama frckala one masnice... pa kuvala na veliko za sutra... trcala za komunalcima u pidzami po uliciisla da kupim muzu poklon za ng... i mojima...
Popila kafu u gradu... mesila sa decom... spremala kucu... ribala sva kupatilaitd...
Sad su svi pokloni pod jelkom... cak i moj(moj pravi poklon stize posle NG pa sam sad izvukla nesto sto nisu videli i zapakovala) ...
Zaboravila je da iznese kantu za smeće, dešavalo se i nama, čujem kamion i onda se setim da je kanta još u dvorištuSto si trcala za komunalcima?
Kod nas komunalci naplacuju kazne za svasta,a djubretari nose djubreZaboravila je da iznese kantu za smeće, dešavalo se i nama, čujem kamion i onda se setim da je kanta još u dvorištu
Da ti kažem kako ih kod nas tačno zovu, to znamKod nas komunalci naplacuju kazne za svasta,a djubretari nose djubre
 , te vaše već ne znam
 , te vaše već ne znamСве то од јутрос?
A ja sam mislila da je kritikuješ jer se nije jasno izrazila.Боже како лупам, тек сад видим да је мислила на јучерашњи дан.

A ja sam mislila da je kritikuješ jer se nije jasno izrazila.
Фризура ти је сјајна!osećam se rasanjeno, ali nedovoljno da izadjem u sivi dan.
mozda i neću
ko šiša cveće u vazni
ćerka mi nije tu
nas dvoje imamo tonus pločice voćni jogurt za ručak
Шта ти је?...ko palačinka....bez nutele...

znaš ono kad si pod pritiskom predugo i previše pa to prestane naglo..Шта ти је?

užas draga užasnas dvoje imamo tonus pločice voćni jogurt za ručak

i samo ponavlja “Mi moramo zvati deda Mraza, mi mu se moramo zahvaliti, ja cu mu napisati pismo.” ... krenemo kod svekijevaca na rucak, slava je... prelazimo jednu vecu ulicu i ugledamo deda Mraza na ‘kocijama’ vuce ga neki mali poni... ali bas onako sredjen lep... kad smo se razmahali...te decije srece
 i samo ponavlja “Mi moramo zvati deda Mraza, mi mu se moramo zahvaliti, ja cu mu napisati pismo.” ... krenemo kod svekijevaca na rucak, slava je... prelazimo jednu vecu ulicu i ugledamo deda Mraza na ‘kocijama’ vuce ga neki mali poni... ali bas onako sredjen lep... kad smo se razmahali...te decije srece  dolazimo kod babe i dede, oni sa vrata vicu “Sad smo videli deda Mraza!!” Kaze deda ko iz topa:”Znam evo sad je bio tu i ostavio vam poklone.” Ajme srece...
 dolazimo kod babe i dede, oni sa vrata vicu “Sad smo videli deda Mraza!!” Kaze deda ko iz topa:”Znam evo sad je bio tu i ostavio vam poklone.” Ajme srece...