Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas se osecam dobro...
deca su posle skole htela kod mojih pa smo mm i ja uhvatili 15(slovima: petnaest!) minuta za sebe... i to je bilo tri puta sam ga zvala Jesi krenuo? Pozuri? Jos nisi? :lol: Dosao u 13, u 13:45 treba da krenemo...
Eto zivota u braku :lol:
Sve sam stigla da obavim, i da odem da kupim tri knjige i do radnje da im uzmem neke slatkise za jelku i onda kuci dva sata smo birali i porucivali lego, ako jedan ima nema drugi, menjaj, nema na stanju... dva sata... i na kraju porucili... nadamo se da ce stici na vreme...
Pa kod mojih po decu pa jos nesto po radnji... pa domaci... pa sina kod babe... i onda zabava sa malenom...

Lep i uspesan dan sve u svemu... osecam se dobro

Sutra rano ustajemo...

м.у..jpg

Danas se osecam kao iscedjena krpa.
I dalje sam u pidzami.
Za rucak sam skuvala makarone sa sirom i zapekla u rerni. To je ceo rucak.
Slozila ves i to je to od mene danas.
Da skupim snagu da se istusiram i iz ove pidzame predjem u drugu, max ce biti ako operem kosu al sumnjam.

Nemam volje danas. 0.
Uzas.

• Tužan
Reactions: DUH
Danas se osecam kao iscedjena krpa.
I dalje sam u pidzami.
Za rucak sam skuvala makarone sa sirom i zapekla u rerni. To je ceo rucak.
Slozila ves i to je to od mene danas.
Da skupim snagu da se istusiram i iz ove pidzame predjem u drugu, max ce biti ako operem kosu al sumnjam.

Nemam volje danas. 0.
Uzas.
Ja se tebi divim. Ne samo tebi, svim udatim ženama i vašim obavezama. Kako izdržavate, meni mnogo i ovo od tebe, hajde ručak, ali što veš, zar ne može da sačeka, šta je hitno složiti veš...a ako si već ceo dan u pidžami i u takvom stanju, zar majku mu taj tvoj muž jedan dan ne može da skuva makarone, ili šta god...
Što nisi naručila ručak, budi i ti sebična... ustvari to nije sebičnost, ali dotični gospodin muž bi tako rekao, izvini ne poznajem te ali se iznervirah. Pogodi mene više nego tebe 😂
Pa krivo mi. Znam da radiš u firmi, toliko pohvatah, znači nije ti obaveza samo kuća. Daj mi adresu da ga išamaram :lol:
Da dam oglas: "Povoljno bijem muževe" 😂😂😂
Ponude u inbox 😂

Danas se ne osećam.
Sahranili smo svekra. Imam tu privilegiju ili nesreću da u periodu kada trebaju da rade loše emocije, budem ravna linija. I to mi ne smeta, smeta mi samo što onda nisam u stanju da imam ni pozitivne emocije neko vreme pa čak ni prema deci, samo instikt da im ispunim potrebe.
Nešto razmišljam...možda bi meni taj posao pogrebnika dobro išao. U organizaciji sam odlična, u kriznim situacijama takođe, jedino imam kvar što u poslu volim da odhebem one koji me nerviraju bez obzira na posledice. A i morala bi da menjam prezime, ne verujem da bi imali mnogo mušterija sa prezimenom Drakulić.

Danas se ne osećam.
Sahranili smo svekra. Imam tu privilegiju ili nesreću da u periodu kada trebaju da rade loše emocije, budem ravna linija. I to mi ne smeta, smeta mi samo što onda nisam u stanju da imam ni pozitivne emocije neko vreme pa čak ni prema deci, samo instikt da im ispunim potrebe.
Nešto razmišljam...možda bi meni taj posao pogrebnika dobro išao. U organizaciji sam odlična, u kriznim situacijama takođe, jedino imam kvar što u poslu volim da odhebem one koji me nerviraju bez obzira na posledice. A i morala bi da menjam prezime, ne verujem da bi imali mnogo mušterija sa prezimenom Drakulić.
Carice :lol:

Danas se ne osećam.
Jao mardz,nije smesno,a jeste :lol:

Danas se ne osećam.

Та равна линија ме не напушта од краја јуна, ни лоше а ни добро, све је равно.

Back