DANAS: Kineske kompanije sačuvale desetine hiljada radnih mesta u Srbiji

i šta bi bila onda preporuka za mladež iz EU hrvatske ...da biže što dalje odavde...jer su građani ove države skloni samoubilačkim pojavama...na primer...vole svoje mučitelje i glasaju za njih, bez obzira da li su to socijalisti , radikali, demookrate ili napredni radikali...sve sam ološ i bagra...bolje da bježimo nego da puknemo u duši i rokamo kao dečec po saboru...

i šta bi bila onda preporuka za mlade...da beže što dalje odavde...jer su građani ove države skloni samoubilačkim pojavama...na primer...vole svoje mučitelje i glasaju za njih, bez obzira da li su to socijalisti , radikali, demookrate ili napredni radikali...sve sam ološ i bagra
Ne, vec da se zaposljavaju kod retkih nasih pa i stranih, a nije da ih nema, koju postuju coveka koji radi i ophode se sa uvazavanjem, a tako i placaju. Problem je jedino sto takvih ima najvise u Beogradu, u unutrasnjosti slabije ili nista.

i šta bi bila onda preporuka za mladež iz EU hrvatske ...da biže što dalje odavde...jer su građani ove države skloni samoubilačkim pojavama...na primer...vole svoje mučitelje i glasaju za njih, bez obzira da li su to socijalisti , radikali, demookrate ili napredni radikali...sve sam ološ i bagra...bolje da bježimo nego da puknemo u duši i rokamo kao dečec po saboru...

Lupetaš svašta, no ne da mi se da pišem epske sociološke analize.

Kinezi nas iskoriscavaju zarad sirenja na zapad, Amerikanci zarad politickih poena i sirenja NATO, EU zarad uvaljivanja nekvalitetne robe i kredita, a samo mi to majstorski predstavljamo kao uspeh.
Sve njih koristi neki srpski pojedinac koji sebi namesti procenat, odradi posao , a narod i drzava , nek se snadju, snasli su se toliko puta i pod Turcima, sto ne bi i danas...
Srbin razmislja, bolje moje veliko nego narodno sitnostetno....narod nece ni osetiti , a ja cu osetiti i to dobro...

Uzdravlje i ziveli...

Znate li nekog da radi za Kineza?
Јебаће нас Кина због вашингтонском споразума. Има нам ували апгрејдовани вирус од кога ћемо да се претворимо у човеколике мајмуне згодне за обављање једноставних радњи у њиховим фабрикама. Теглићемо камење и празнићемо кибле.
Huawei zabranjen i od ove nedelje TikTok
Pa sad...
Ili će se ljute Ameri ili Kinezi...

Znate li nekog da radi za Kineza?

Huawei zabranjen i od ove nedelje TikTok
Pa sad...
Ili će se ljute Ameri ili Kinezi...

Зато што је Вучић паметан, сви ће нас ебати лоше: И Руси и Кинези и Амери и БрисЕУл и Хезболах и Арапи и Персијаци и... Надам се да нас макар неће натртити и пријатељски Палау иТувалу.

Ja kad bi spao na grane da mi je kinez jedina opcija da me uposli bacio bi se sa mosta.
Nista protiv Kineza, isto mislim i za EU fasiste.
Kakvi jadnici, moralne sline i intelektualni kepeci vode tu drzavu. :lol:
E što volim vas "najhrabrije"... Obično budete najgori, obarate cenu i kod Kineza, vidiš da im se isplati da dodju ovde...

Elem, čuo sam da u jednoj kineskoj firmi iscrtali putanje dal se ide u toalet ili u menzu.
To je nešto na šta Srbin nije navikao.
To da odeš na jedno mesto a da ne zaviriš šta se dešava na drugo i ko o čemu priča...
Pa to je Srbinu gore nego da 6 meseci ne primi platu

Зато што је Вучић паметан, сви ће нас ебати лоше: И Руси и Кинези и Амери и БрисЕУл и Хезболах и Арапи и Персијаци и... Надам се да нас макар неће натртити и пријатељски Палау иТувалу.
Meni je Vučić bio najsimpatičniji kad je delio trećinu minimalca (umesto ceo kao sve ostale države) pa na Dnevniku2 prikazali da i Ljatifi Morina iz pograničnog dela može da uzme 100€ od Srbije jer ima državljanstvo a niko da zucne da su obveznice prodate kada su Englezi nadigli bonitet Srbiji pre prodaje pa nas vratili na mesto kad su prodali po mnogo nižoj ceni a zbog lažnog boniteta?!

E to je vrh!

A o upumpavanju buržujima 30.000 mesečno da ne pričamo, svi su oni tih 30.000 čerupali od radnika prema broju sati iako su radili trostruko...
Jesmo narod, sve nas isti kuraz klepao, na kalup.

Nek nas iebe ko stigne

Meni je Vučić bio najsimpatičniji kad je delio trećinu minimalca (umesto ceo kao sve ostale države) pa na Dnevniku2 prikazali da i Ljatifi Morina iz pograničnog dela može da uzme 100€ od Srbije jer ima državljanstvo a niko da zucne da su obveznice prodate kada su Englezi nadigli bonitet Srbiji pre prodaje pa nas vratili na mesto kad su prodali po mnogo nižoj ceni a zbog lažnog boniteta?!

E to je vrh!

A o upumpavanju buržujima 30.000 mesečno da ne pričamo, svi su oni tih 30.000 čerupali od radnika prema broju sati iako su radili trostruko...
Jesmo narod, sve nas isti kuraz klepao, na kalup.

Nek nas iebe ko stigne
Partizan si tim se dičiššš..... :lol:

E što volim vas "najhrabrije"... Obično budete najgori, obarate cenu i kod Kineza, vidiš da im se isplati da dodju ovde...

Elem, čuo sam da u jednoj kineskoj firmi iscrtali putanje dal se ide u toalet ili u menzu.
To je nešto na šta Srbin nije navikao.
To da odeš na jedno mesto a da ne zaviriš šta se dešava na drugo i ko o čemu priča...
Pa to je Srbinu gore nego da 6 meseci ne primi platu
Izvini sto zivim zivot sa a ne bez alternative.

Partizan si tim se dičiššš..... :lol:
Za Partizan navijaju gradjani lojalni Srbiji i hvala im iako su iz mešanih zajednica
A za Crvenu Zvezdu svi kojima se prezime završava na IĆ
p.s. nema veze ako je prababa dala noge nekom Turčinu tako vreme bilo, bitno da je stisla obraze - obraz se ne daje!

Za Partizan navijaju gradjani lojalni Srbiji i hvala im iako su iz mešanih zajednica
A za Crvenu Zvezdu svi kojima se prezime završava na IĆ
p.s. nema veze ako je prababa dala noge nekom Turčinu tako vreme bilo, bitno da je stisla obraze - obraz se ne daje!
.......ne pratim cirkuske sadržaje ,al sam sasvim siguran da si shvatio šta sam ti kazo čim tako oštro zaokrećeš i begaš u klovovštinu :ok:

Back