Danas je lakse pronaci naftu nego normalnu zenu?

Ne znas o zenama nista, tako da ne filozofiraj, dalje zene su emotivna bica, muskarci logicka, ne kaci im logicke etikete, ne vodi nikud
Где сам могао да учим? Ја бих да о њима учим али немам могучности. Али на друштвеним мрежама се понашају онако како сам рекао, то какве су иза тих њихових оштрих, осуђујућих и непоштених речи, не знам, ја видим како се понашају и како коментаришу по друштвеним мрежама.

Где сам могао да учим? Ја бих да о њима учим али немам могучности. Али на друштвеним мрежама се понашају онако како сам рекао, то какве су иза тих њихових оштрих, осуђујућих и непоштених речи, не знам, ја видим како се понашају и како коментаришу по друштвеним мрежама.
nema dta da ucis, zene ne mozes razumeti, furas svoje one prate

nema dta da ucis, zene ne mozes razumeti, furas svoje one prate
Да ли се оне природно толико диве мушкарцима и прате све оно што они раде? Можда се не диве свим мушкарцима само јер су мушкарци, не знам.. Ако је тако, штета што нисам блискији са њима, ја им онда дођем као премија, а оне мени дођу као премија. Али на друштвеним мрежама и сајтовима за упознавање све што видим од стране њих је мржња..

Да ли се оне природно толико диве мушкарцима и прате све оно што они раде? Можда се не диве свим мушкарцима само јер су мушкарци, не знам.. Ако је тако, штета што нисам блискији са њима, ја им онда дођем као премија, а оне мени дођу као премија. Али на друштвеним мрежама и сајтовима за упознавање све што видим од стране њих је мржња..
to ti nije nikakvo merilo, kakave zene idu na sajtove za upoznavanje? ku*ve koje zele lak sex i ocajnice koje ne mogu nista u stvarnom zivotu, mani se toga

to ti nije nikakvo merilo, kakave zene idu na sajtove za upoznavanje? ku*ve koje zele lak sex i ocajnice koje ne mogu nista u stvarnom zivotu, mani se toga
То буде на фејсбуку а не на местима за упознавање, на месту где сви кажу оно што стварно мисле. Неко време сам читао Исповести и коментаре жена, па оно је тешка токсикологија.. Оне мрзе нас мушкарце, начитао сам се свега и свачега..

То буде на фејсбуку а не на местима за упознавање, на месту где сви кажу оно што стварно мисле. Неко време сам читао Исповести и коментаре жена, па оно је тешка токсикологија.. Оне мрзе нас мушкарце, начитао сам се свега и свачега..
Idi na neki sajt za upoznavanje,..."opalićete" već neka.😁

zene su divne i predivne, i uopste ne mrze muskarce. Ko sto tebi zreba zena tako i njima treba muskarac. One su mnogi saosecajnije, briznije, pazljivije, neznije od nas.

pa nista, slomim ja nogu
pre par godina, lezim, dosadno, reko ajd da instaliram Badoo, i intsaliram, inace imam dva druga non stop se muvaju tamo, i vataju zene, ja odem tamo, svaceg sam se naslusao.... neka Beogradjanka kao dosla sam da imam sex, ja se pogubio, kao moze li to malo spontanije...
onda mi neki trandza lik slao gole slike, neka klinka me smarala, kao aj se vidimo, pa rekao sam ti da mi je noga u hipsu , sta smaras, video sam se sa 3 posle, postali drugari
U suštini sta sam primetio, uvek iste face, ne znam jesam generalizovao, al ja sam stara skola, sve uzivo
al vinjenica je da osobe koje sam naveo postoje tamo

Da li se slazete, muskarci?
Ne bih rekao da danas ili u bilo kom vremenu ovakva konstatacija moza da vazi samo za zene, vec za ljude uopste..Kad se postavi ovakvo pitanje ispada da su svi muskarci normalni ili da je sigurno vecina normalna, pa ako jeste njima bi retko koja zena potpuno odgovarala, takve nema...Eventualno samo neka tudja, koju nisu potpuno upoznali i od nje videli tek ponesto...
Normalna je zena ona kojoj se ponekad svidi drugi muskarac, ona koja moze da ima i strast prema drugom muskarcu, ona koja ponekad slaze, koja sakrije, koja te ponekad mrzi, ponekad je besna, ponekad ti i zlo zeli...Ona koja ti ponekad zavidi, ljubomorise, ona koja ne zna sta hoce, prolazi kroz razne faze, menja se, a ipak uvek ostaje ista....Sve je to normalna zena na putu da zajedno izgradite nesto vredno sto se ne dobija preko noci....

Ne bih rekao da danas ili u bilo kom vremenu ovakva konstatacija moza da vazi samo za zene, vec za ljude uopste..Kad se postavi ovakvo pitanje ispada da su svi muskarci normalni ili da je sigurno vecina normalna, pa ako jeste njima bi retko koja zena potpuno odgovarala, takve nema...Eventualno samo neka tudja, koju nisu potpuno upoznali i od nje videli tek ponesto...
Normalna je zena ona kojoj se ponekad svidi drugi muskarac, ona koja moze da ima i strast prema drugom muskarcu, ona koja ponekad slaze, koja sakrije, koja te ponekad mrzi, ponekad je besna, ponekad ti i zlo zeli...Ona koja ti ponekad zavidi, ljubomorise, ona koja ne zna sta hoce, prolazi kroz razne faze, menja se, a ipak uvek ostaje ista....Sve je to normalna zena na putu da zajedno izgradite nesto vredno sto se ne dobija preko noci....
Sad si ih baš "utešila".😁

zene su divne i predivne, i uopste ne mrze muskarce. Ko sto tebi zreba zena tako i njima treba muskarac. One su mnogi saosecajnije, briznije, pazljivije, neznije od nas.
Жене можда јесу дивне али дефинитивно МРЗЕ мушкарце, оне воле своју децу а мушкарци су им само нужно зло, стојим иза тога. Ако толико грешим зашто ми не докажу да не мрзе мушкарце и да им се бар на неки начин свиђам чак и ако ништа озбиљно не би хтеле са мном?

Жене можда јесу дивне али дефинитивно МРЗЕ мушкарце, оне воле своју децу а мушкарци су им само нужно зло, стојим иза тога.
nisi nikad bio sa zenom, tako da mozemo da zakljucimo da o zenama ne znas gotovo nista, al si zato strpao u isti koš 3 i po milijarde zena. Bravo 👏

Ti vise delujes kao zenomrzac sa takvim komentarima. Ima svakakvih zena kao i muskaraca, al muskarci su mnogo vise sposobni da mrze nego zene.
Muskarci vode ratove.

Ако толико грешим зашто ми не докажу да не мрзе мушкарце и да им се бар на неки начин свиђам чак и ако ништа озбиљно не би хтеле са мном?
ne znam da ti odgovorim na ovo, ako ti se jedu tresnje moras da ih uberes.
Ko kad bih ja sad kukao sto mi tata nije milioner, i zeleo da mi pare dodju same od sebe, ne kukam vec se borim za sebe.

Ja zaista mislim da treba sttucnu pomoc da potrazis, savete ljudi ovde i onako ne slusas, vec forsiras ocajnicku pricu

Back