Alekasandar2 Iskusan Poruka 5.546 10.07.2006. u 00:51 - Danas izbori..... #26 torrente_bg: Eeee nemoj kralja da bedacis. Kliknite za proširenje... Хтао сам да му напишем као он са великим словима, али зашто да му набијам комплекс...
torrente_bg: Eeee nemoj kralja da bedacis. Kliknite za proširenje... Хтао сам да му напишем као он са великим словима, али зашто да му набијам комплекс...
makarijekralj Zainteresovan član Poruka 133 10.07.2006. u 07:34 - Danas izbori..... #27 Nista novo,ali najbitnije je da nisu prosli radikali(kako da prodju kada nisu ni imali kandidate u drugom krugu)...hahahaha.....
Nista novo,ali najbitnije je da nisu prosli radikali(kako da prodju kada nisu ni imali kandidate u drugom krugu)...hahahaha.....
Duh Sekire Iskusan Poruka 6.686 10.07.2006. u 11:10 - Danas izbori..... #28 makarijekralj: KULA PROSAO KANDIDAT DS I OSTALIH DEMOKRATSKIH STRANAKA SA 53%,CESTITAMO!!!!! Kliknite za proširenje... Alekasandar2: У Ражњу и Ковину победили ДСС и НС, а Демократе пукле. Ражањ: ДСС+НС0:68% , ДС:32% Ковин: ДСС+НС:51,9%, ДС 49,1% Kliknite za proširenje... Ето 1:2 (из кеца у двојку ) иначе ми се неки чедоид хвалио са 6% у Ковину, могу мислити одакле је тих 6% п.с. Александре, овај на твом аватару боље изгледа него у природи
makarijekralj: KULA PROSAO KANDIDAT DS I OSTALIH DEMOKRATSKIH STRANAKA SA 53%,CESTITAMO!!!!! Kliknite za proširenje... Alekasandar2: У Ражњу и Ковину победили ДСС и НС, а Демократе пукле. Ражањ: ДСС+НС0:68% , ДС:32% Ковин: ДСС+НС:51,9%, ДС 49,1% Kliknite za proširenje... Ето 1:2 (из кеца у двојку ) иначе ми се неки чедоид хвалио са 6% у Ковину, могу мислити одакле је тих 6% п.с. Александре, овај на твом аватару боље изгледа него у природи
Alekasandar2 Iskusan Poruka 5.546 10.07.2006. u 11:58 - Danas izbori..... #29 Duh Sekire: Ето 1:2 (из кеца у двојку ) иначе ми се неки чедоид хвалио са 6% у Ковину, могу мислити одакле је тих 6% п.с. Александре, овај на твом аватару боље изгледа него у природи Kliknite za proširenje... Чеду су у природи правили оз помоћ "Ексцела" а ја овог уз помоћ "Корела"... Разлика је драстична....
Duh Sekire: Ето 1:2 (из кеца у двојку ) иначе ми се неки чедоид хвалио са 6% у Ковину, могу мислити одакле је тих 6% п.с. Александре, овај на твом аватару боље изгледа него у природи Kliknite za proširenje... Чеду су у природи правили оз помоћ "Ексцела" а ја овог уз помоћ "Корела"... Разлика је драстична....
no_problem Domaćin Banovan Poruka 3.426 10.07.2006. u 13:23 - Danas izbori..... #30 Ма бар нема подочњаке
skarfejs Aktivan član Banovan Poruka 1.702 10.07.2006. u 15:49 - Danas izbori..... #31 no_problem: Ма бар нема подочњаке Kliknite za proširenje... Brate, ako su podocnjaci pokazatelj narkomanije............. Koliko li trpa u venu onaj , iz DSS.........onaj nesrecni svaler Marsicanin??????? Snimi narkomancinu Nesto kontam, Voja onako usporen, i ovaj sa podocnjacima.......ozbiljna konkurencija Cedi..
no_problem: Ма бар нема подочњаке Kliknite za proširenje... Brate, ako su podocnjaci pokazatelj narkomanije............. Koliko li trpa u venu onaj , iz DSS.........onaj nesrecni svaler Marsicanin??????? Snimi narkomancinu Nesto kontam, Voja onako usporen, i ovaj sa podocnjacima.......ozbiljna konkurencija Cedi..
H HABIBIJA Početnik Poruka 4 21.12.2006. u 11:38 - Danas izbori..... #32 Pitanje je koliko ti trpas.da ne bi zavideo Gospodinu Marsicaninu