ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ - МИЛЕНИЈУМСКА ПРЕВАРА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne brini bb :mazi:

Njih ce BOG da sredi ..za sve sto rade sada :lol:

Kratko im je vreme ostalo ..pa neka se ispucaju malo u svojoj Zloci ;)

Kao što je sredio ovu devojčicu obolelu od raka? Čije grehe ona ispašta?

BOJANAphoto1.jpg

Korisne pravoslavcima. Meni nisu korisni. I postavljali su ih samo iz razloga da sagovornika prikažu kao jeretika i prokletnika. Nemoj da se ciframo.

Ja sam vec rekla da u necemu preteruju, ali ti,umesto da pazljivo procitas taj tekst i naucis se necemu (sto mozes i koliko mozes) ti dolazis na temu da im se podsmevas i samim tim ih vredjas.

Ne moras da dolazis na njihove teme ako ti se ne svidjaju, ili kazi sta ti se ne svidja, pa ako ne odgovore dostojno, ne razgovaraj vise s njima. Ali procitaj tekst, proanaliziraj. Ince sta ces na temi onda?

Zato, rekoh vec, ostavi ih na miru.

Poslednja izmena:
Ja sam vec rekla da u necemu preteruju, ali ti,umesto da pazljivo procitas taj tekst i naucis se necemu (sto mozes i koliko mozes) ti dolazis na temu da im se podsmevas i samim tim ih vredjas.

Ne moras da dolazis na njihove teme ako ti se ne svidjaju, ili kazi sta ti se ne svidja, pa ako ne odgovore dostojno, ne razgovaraj vise s njima. Ali procitaj tekst, proanaliziraj. Ince sta ces na temi onda?

Pročitao sam ja te tekstove, mnogo ranije no što su ih ova dvojica postavila i na drugom mestu. To nisu moje vrednosti.

Ako ne svoje, svojih roditelja.

Uostalom, na bolje je mesto otisla.

Sa farisejima nikad neces izaci na kraj. Zato ne ulazi u njihove zamke.

Pročitao sam ja te tekstove, mnogo ranije no što su ih ova dvojica postavila i na drugom mestu. To nisu moje vrednosti.

Pa kad nisu, sta ces na temi?

E ovakvi odgovori su od mene napravili ono što jesam.

Hajde ovako (ja znam da su hriscani nesavrseni i da ponekad drugi upadaju u takve "zamke"kao sto si ti sad napisao), ali molim te procitaj sledeci tekst,pa onda razmisli ko je tu jak, a ko bezi od odgovornosti i ljubavi.

http://www.vidovdan.org/arhiva/article1711.html

Nemaš ti pojma kako izgleda kad ja postavim zamku.

"If real men do nothing to stop evil, then they are not men but devils".

I za tebe isto vazi - Berdjajev. link imas iznad.

Tvoja kvazifilozofska pitanja su vise nego providna i dosadna.

Nemoj da mi vrdaš. Zašto nevino dete da ispašta tuđe grehe?

Pa i ti si krenuo sa pogresnom pretpostavkom. Ne mora da znaci da je dete umrlo zbog greha nego zbog nepaznje svojih roditelja koji su eto mozda za cudom ili ne, bili dovoljno posveceni sopstvenom bludu da su zaboravili onaj osnovni materinski i zastitnicki instikt.

Ako se Bogu ne molis i nisi krsten u njegovo ime kao sto je on to kazao, zasto bih ti on pomogao?

Sopstvena smrt je daleko od najteze kazne koju covek moze da dobije.

Netočno. Oni su takvi od početka, kao što je i onaj krstin proto-zilot bio, pa nagrnuli i drugi posle njega. Ne može biti razumevanja između mene i ljudi koji proklinju i teraju u pakao sve koji ne misle kao oni. Oni ne propagiraju veru, nego jednu jako destruktivnu ideologiju.
Тебе у ад терају непокајаност, осуђивање, нерасуђивање, сраслост са грехом и мржња на добронамерене и душекорисе укоре, а не човек. Сам си свој пресуђивач делима.

Далеко од тога да желим да ИКО ОД ЉУДИ ОДЕ У ПАКАО, али за гордост и непокајаност изгледа да је једино пакао право место у вечности.

А за посвећивање деснице, рекох када и под којим условима, а ти генерализуј наопако до прекосутра.

Pa i ti si krenuo sa pogresnom pretpostavkom. Ne mora da znaci da je dete umrlo zbog greha nego zbog nepaznje svojih roditelja koji su eto mozda za cudom ili ne, bili dovoljno posveceni sopstvenom bludu da su zaboravili onaj osnovni materinski i zastitnicki instikt.

Ako se Bogu ne molis i nisi krsten u njegovo ime kao sto je on to kazao, zasto bih ti on pomogao?

Zbog roditeljske nepažnje i nedostatka zaštitničkog instinkta dete je dobilo kancer?

Да би ти који су зрешили се покајали.Например за валентиново и смрад блуда.

Zbog Valentinovg je dete dobilo kancer?

Priznajte obojica, kako ste pobegli iz ludare? U kojoj ludari tako slabo paze na najbolesnije slučajeve?

Тебе у ад терају непокајаност, осуђивање, нерасуђивање, сраслост са грехом и мржња на добронамерене и душекорисе укоре, а не човек. Сам си свој пресуђивач делима.

Далеко од тога да желим да ИКО ОД ЉУДИ ОДЕ У ПАКАО, али за гордост и непокајаност изгледа да је једино пакао право место у вечности.

А за посвећивање деснице, рекох када и под којим условима, а ти генерализуј наопако до прекосутра.

Dobro, ad, bltrućblabla...

Pa ja bih baš voleo da na meni probaš da posvetiš desnicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back