insanity_13
Iskusan
- Poruka
- 5.746
Па што си покретао питање о речима Светог Макисма када нема везе?
To sto ti navodis predstavlja skretanje sa teme i nije u vezi sa recima sv.Maksima.
Nisi mi rekao,jesu li i dalje svetitelji nepogresivi ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па што си покретао питање о речима Светог Макисма када нема везе?
Ja sam naravno poznat po tome da izbegavam biblijske citate, al sad mi baš dođe da parafraziram ono "po delima ćete ih poznati."
Ova tema je počela prilično vedro, bilo je reči o iskazivanju mladalačkih simpatija nekakvim cvetićima i srcetima, a raspravljalo se da li je blagonakloni popić iz Rima prikladan kao patron tog praznika, ili je povoljniji poljoprivrednik Trifun koji na taj dan krene da obrezuje lozu.
A onda su se utovarili ovi... kojima je sva ljubav u desnici (a tragovi im smrde rukobludom), pa im se pridružila precvetala devojka i tema istog trenutka postaje morbidna mešavina zluradosti zbog tuđeg moralnog pada i zadovoljstva da se može odreći mrtve matere jer je mrdnula verom.
Zagade sve čega se dotaknu.
govor precvale devojke.....![]()
Причаш о критици ''НЕСАВРШЕНСТВА'' светих отаца, речима Зизјуласа који је ДОКАЗАНИ ПЕДЕР?
Знаш ли ти да не постоји одвратнији грех од содомије, коју практикује твој идол Зизјулас?
Мужеложници (хомосексуалци) су гори од убица, јер убица одваја душу од тела, а овај погубљује душу заједно са телом. Ма који грех да узмеш, ниједан неће бити раван овом безакоњу. Мужеложник није постао жена, а престао је да постоји као мушкарац, те је тако издао и једну и другу природу. Стога заслужује да буде избачен како од мушкараца, тако и од жена, и каменован, јер је увредио и један и други пол, а себе начинио животињом презренијом од пса
+св. Јован Златоусти+
Житељи Содома и Гомора су (заједно са ђаволом) измислили дотад непознато безакоње – противприродно мешање; они су били толико склони злу и разврату, а није се видела могућност њиховог поправљања и излечења, да су морали бити подвргнути истребљењу
+св. Јован Златоусти+
Овде нико осим тебе нема паписте у родбини.Моја мајка је духовно слепа и верница СПЦ,али је правилно крштена.А пошто не похађа њихове службе има нада за њу у случају да умре без да се обрати у Истинско Православље.
lako je to reci poslije pojave hriscanstva, sto to neko nije rekao npr za svetog iliju prije hriscanstva da je on u sluzi hrista?
Ja imam rimokatolike u rodbini?Jesam nasledio njihove grehe?![]()

Потомци мајмуна.
A zato si ti unijata...Otkriven si.....![]()

Ja sam naravno poznat po tome da izbegavam biblijske citate, al sad mi baš dođe da parafraziram ono "po delima ćete ih poznati."
Ova tema je počela prilično vedro, bilo je reči o iskazivanju mladalačkih simpatija nekakvim cvetićima i srcetima, a raspravljalo se da li je blagonakloni popić iz Rima prikladan kao patron tog praznika, ili je povoljniji poljoprivrednik Trifun koji na taj dan krene da obrezuje lozu.
A onda su se utovarili ovi... kojima je sva ljubav u desnici (a tragovi im smrde rukobludom), pa im se pridružila precvetala devojka i tema istog trenutka postaje morbidna mešavina zluradosti zbog tuđeg moralnog pada i zadovoljstva da se može odreći mrtve matere jer je mrdnula verom.
Zagade sve čega se dotaknu.
govor precvale devojke.....![]()

Само се ти ругај и рањавај душе неистимишљеника осећањима кривице и безвредности, сви ће се ти отрови адски очајања и жалости на твоју главу сручити.
Још ћеш горепоменуту ослободити безразложне патње, јер ће патња код тебе да се пресели због немилосрђа.

Аааа зааато си ти толико ревносан у јереси екуменизма.Ти због сентиментализма према својим рођацима који припадају папској јеретичкој зборници толико си против Светиње.
Аааа зааато си ти толико ревносан у јереси екуменизма.Ти због сентиментализма према својим рођацима који припадају папској јеретичкој зборници толико си против Светиње.

Nije greh biti rimokatolik, niti musliman, greh je gresno ziveti, a ne pokajati se.
Наравно да јесте.И он ће прд крај света да пророкује и скреће пажњу људима да не верују антихристу.Већ да служе Христу.Христос Бог је ако ниси знао један Бог са својим Оцем Небеским и Светим Духом.И он је и у староом завету говорио људима преко Светих Анћела.Да Свети пророк Илија је слуга Христов.
To sto ti navodis predstavlja skretanje sa teme i nije u vezi sa recima sv.Maksima.
Nisi mi rekao,jesu li i dalje svetitelji nepogresivi ili ne?
Дух Којим су надахнути на проповед и подвиг није!
Дакле НИСУ, ЗБОГ ПРЕБИВАЊА ДУХА СВЕТОГА У ЊИМА КОЈИ ЉУДСКУ СЛАБОСТ ПОКРИВА СВОЈОМ СВЕМОЋИ И СВЕТОШЋУ!
Nije greh biti rimokatolik, niti musliman, greh je gresno ziveti, a ne pokajati se.
Bas tako!![]()
![]()
A od sada je, zbog besmislenosti komuniciranja s njim, kao i uzaludnog objasnjavanja, on kod mene na ignore.
Само се ти ругај и рањавај душе неистимишљеника осећањима кривице и безвредности, сви ће се ти отрови адски очајања и жалости на твоју главу сручити.
Још ћеш горепоменуту ослободити безразложне патње, јер ће патња код тебе да се пресели због немилосрђа.